44 år på denna planeten – typ halvvägs med andra ord – eller ?

http://www.lyxkrasch.se/mars-2015/44-ar-pa-denna-planeten-typ-halvvags-med-andra-ord-eller/

Då har man vandrat på jorden i 44 år – shit det är några det – kommer ihåg när man var liten – då var man ju skitgammal när man var typ 30 – och 44 tja… med ena foten i graven! Shit, men man har ju en säck med minnen i alla fall – kanske inte alla man vill ha, men de kanske bidrar till att man har en större erfarenhet ….. eller …… kanske inte……. 

Livet är skitball – för det händer hela tiden – typ, när vi försöker planera så sker det – och struntar i våra eventuella planer – det lixom kör sitt eget race – bara hänga på och försöka inte avslängd i kurvorna. Ibland kraschar man, men det är bara ut på banan igen – nytt race. Viss rutin skapas, men livet är så pass fiffigt att det hittar på nya hinder så man inte ska känna sig för bekväm.

På det stora hela har jag ett mycket behagligt liv, och inget direkt att klaga på – naturligtvis finns det alltid önskemål om att hinna med mer – fler träningspass, mer tid med familj och vänner samtidigt som man vill hinna med allt annat oxå – men så kommer det nog vara alltid.

Lev här och nu – fundera inte för mycket på det som varit och det som skall komma – för det som varit kan du inte påverka – och det som skall komma, tja…. du har inte all information så du kan bara planera till en viss del, resten får du ändå köra på gehör!

44 år – tja ….. är det halvvägs – eller kanske till och med 60 % – vem vet egentligen – statistiskt så har jag passerat halvvägs – vi blir numera 80,1 år gamla i Sverige – men detta ökar hela tiden – men tvivlar på att det hinner öka så jag tekniskt sätt backar i 5 – men vem vet.

Dock vet jag numera att det finns ingen direkt anledning till att oroa sig för det – för ingen av oss vet exakt när killen i svart luciadräkt står där med sin lie – det enda vi vet är att han kommer – till alla för eller senare.

Dock tänkte jag plåga planeten ett tag till så – han får vänta – om jag får bestämma, och det är ju det jag får i mångt och mycket – men för säkerhetsskull försöker jag leva här och nu – för skjut inte upp allt i väntan på det perfekta tillfället – för då kanske du inte hinner – utan försök göra det du känner för – och njut – älska.

I morgon blir det Göteborg över dagen  –  och resten av veckan ska jag försöka få lite ordning på Office 365 – Microsofts senaste djävulskap till mänskligheten – tanken är god, men efter som Pyttemjuk har gjort det och de inte har en jävla aning om hur man gör användarvänliga system – så har de ju lyckats skapa en seg och ologisk molntjänst, tack så jävla mycket för det – och så undrar folk varför Apple är värt 2 ggr så mycket – inte konstigt alls, helt jävla naturligt!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.