SÖKES – Duktiga säljare ! Dela gärna! Tipsa! för fan, vi vill ju bara ge er jobb!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/sokes-duktiga-saljare-dela-garna-tipsa-for-fan-vi-vill-ju-bara-ge-er-jobb/

Är den där jobbige fan som gillar vara på jobbet tidigt – ni vet han som har kaffet klart i muggen och redan har hunnit får i väg ett par mail – men helt ärligt är det den bästa stunden. Missförstå mig rätt, jag gillar faktiskt mina kollegor – det är inget som helst fel på dem – de är skitbra! Men gillar ändå att ha denna stunden, höra hur folk droppar på, få koll på dagen – så gott det går och sen kör vi.

Just nu är det extremt kul, vi är expansiva och har roliga uppdrag – riktigt kul grejor – som man får klura och fixa med. Grupperna växer och tempot skruvas upp – det är en go känsla när man hör avslut här och där  – hög stämning och full rulle.

Så – behöver folk – duktiga säljare. Ni som nu tror att det är ett enkelt jobb att bli duktiga på att jobba med Telemarketing – tänk om och sök dig någon annan stans. Oavsett om du ska jobba med bokningar, sälj, B2C eller B2B så är TM ett mycket kraftfullt redskap – om det används rätt. Men, men – tro inte för en sekund att det är ett enkelt jobb – nix – det är för de som har lite mer att ge än bara sitta av tiden för lön.

En TM-säljare måste skapa all den känsla en säljare som besöker kunder har mycket mer verktyg – de kan läsa kroppsspråk mm – en TM säljare skapar allt detta med sin röst – det är en konst och du måste vara extra lyhörd – snabbtänkt och förutseende – du ringer kanske 350 samtal, pratar med 60-70 personer – och gör avslut på kanske 2-6  – så det är många nej innan ett ja – det tar på en.

Gör nu om det 5 dagar i veckan – utan tappa humöret – och kunna fokusera – det krävs ett starkt psyke och en jävla vilja – samt älska att göra avslut!

Just nu har vi ett störskönt gäng, som jobbar med el – och det är som ni vet inte bara vi som ringer – det finns massor – så vi måste vara lite bättre – och kunna hantera produkten bättre – samt våga låta bli sälja i de fall då det inte blir bättre för kunden – för vi ska inte fulsälja – sådant får andra hålla på med – vilket visar sig – för vi har i stort sett inga avtal som inte startar – för vi luras inte.

Det är en härlig blandning – allt från undersköterskor, högskolestuderande och säljare – duktiga och engagerade medarbetare som får vara med i beslutsprocesser – delaktighet är för oss en självklarhet – och vi ser människan – inte inkomsten! Vi vet att om inkomsten kommer om människan mår bra och får utvecklas.

Så, tror du att är en som passar in och vill vara med i detta gänget – så kommer här lite mer att locka med!

Vi erbjuder följande !

En riktigt grundlön, som man kan leva på

Sjysst Bonus för de som tar i och sliter lite extra

Egen PT – vi har ett pass i veckan på jobbet!

Vi har inga stolar – vi står och jobbar – vilket är kanon för kroppen – tro mig!

En Trivsam miljö – med focus på att alla ska må bra – för vi tror på utbildning, coachning och utveckling!

Bra utvecklingsmöjligheter då vi växer!

Så, nu är det bara för dig att höra av dig – om du vill vara med på resan där vi tar TM till nästa nivå, och vara delaktig i det goda Telemarketingföretaget – Drecera AB.

Surfa in på <a href="http://www.drecera their explanation.se” target=”_blank”>www.drecera.se – maila mig eller Åsa! Varför inte, du gnäller ju ändå på ditt jobb nu – ta chansen och väx!

Tack & Förlåt!

 

 

2 reaktioner till “SÖKES – Duktiga säljare ! Dela gärna! Tipsa! för fan, vi vill ju bara ge er jobb!

  • maj 31, 2015 kl. 11:41 f m
    Permalink

    Hej, Söker ni folk på deltid också? Ta gärna kontakt med mig i så fall. Har jobbat på telefon 13-14 år nu, så det kanske är något för mej. Med vänlig hälsning, Eva

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.