SM-Guld, förkylning och en spännande vecka börjar nu!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/sm-guld-forkylning-och-en-spannande-vecka-borjar-nu/

Där satt den, IFK tog hem det – fanimg på tiden och nu blev det. Var tyvärr inte i Götet utan fick nöja mig med att se den på lokal i staden – var inte helt ensam – har inte sett så mycket folk på en krog i Kristianstad utanför festivalen en söndag. Tror det kan vara en del trötta på sina jobb i morgon, för det firades en del. Kul… för det var spännande – riktigt spännande – precis så som en final skall vara. 

Har dragit på mig en förkylning, ingen allvarlig men irriterande som fan, ont i halsen, seg i skallen och trött – har fan inte tid med det nu – har å andra sidan aldrig tid med det – men just nu är det fullt upp – projekt som växer och nya som skall igång – massa som måste vara klart snabbt – och har inte den tiden – för det skall till lite kundbesök oxå – men det är härligt.

Denna veckan har vi start på ett sjukt coolt projekt – vi kommer vara pilot för ett tjänst som lanseras i hela Europa efter detta – sjukt spännande och det skall bli häftigt att testa vad vi går för. Har rekryterat ett helt gäng till detta och nu är det utbildning i veckan sedan – tja….. Bara å åk!

Jag ser fram emot semester nu – några veckor till sedan är det dax – ska bli sjukt skönt – behöver det och kommer ladda om då – inför en expansiv höst – grymt expansiv. Underbart!

Så – Stort jävla grattis till IFK – väl värda !

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.