Så 10 månader utan krök, inte saknad och grym känsla! Mellodax!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/sa-10-manader-utan-krok-inte-saknad-och-grym-kansla-mellodax/

Tiden går fort när man har roligt brukar man säga, och enligt svensk standard 1.0 så har man roligt när man är full – men det går faktiskt kanon utan vara full – tekniskt sett så är det exakt likadant minus minnesluckor, baksmälla och annat skit som uppstår med spriten…….. men återigen…… är inte motståndare utan ser spriten som nödvändig beståndsdel i vårt samhäll, helt övertygad att den har räddat massa från självmord……. typ…..

Låter lite cyniskt, men seriöst så är alkohol den absolut bästa ångestdämparen du kan hitta på marknaden – nu kan jag inte alla narkotiska preparat – men nu utgår vi från de lagliga. Så utan alkohol hade nog en hel del fler tagit livet av sig, men å andra sidan har ju sprit en del biverkningar – så huruvida nettoeffekten blir bra eller dålig – tja….. det får de lärda klura på.

Nu har jag struntat i alkohol i 10 månader – och seriöst – livet är fan så mycket fräckare när man möter allt utan att tanka mod eller självförtroende – tyvärr missar man den absolut mest använda ursäkten i Sverige – Sorry, jag var ju full! – Är fylla en ursäkt för att knulla runt, slåss, uppträda för jävligt – för att sedan bara säga – men , jag var ju full! För jag vill oxå ha en sådan universalursäkt – skitsmidigt! – Dock funkar min – Jag var ju för fan nykter ! inte alls! För då måste jag plötsligt vara ordentlig, uppföra mig osv osv – men…… det är ju för fan inte sjysst – fulla får göra vad de vill, och komma undan – men jag får inte!  – Har ju för fan inte ens en diagnos att skylla på, livet är orättvist – eller……..

Nä, livet är skitkul – jaja, allt är inte kul – men generellt är det skitkul – och väljer man att angripa det med en syn om att det är positivt att leva så får man uppleva en jävla massa kul saker – medan om du kör ”allt är skit ” så brukar …… ja, självuppfyllande profetia – allt bli skit…… och man blir bitter………och får problem att hantera relationer, blir cynisk….. osv osv.

Det roligaste med de som jag kallar hobbyalkisar – ni vet de som ”unnar” sig – ni vet på insta, fb mm – De finner tillfällen hela tiden till att fira/unna/belöna sig – allt från att de har varit på jobbet – och det varit mycket jobb………. Jaha……. Du har varit på jobbet och jobbat! – Klart det måste firas …….. vet inte om de själva ska fira det eller deras arbetsgivare – de har väl mer att fira om du anser att du har jobbat så hårt att du måste ta ett järn! De använder – Solen skiner, det är kallt, det är onsdag, det är final i PH osv osv ……. istället för bara säga att de vill ta ett järn – varför försöka hymla med det!

Får rätt ofta frågan från andra människor om de dricker för mycket – seriöst, funderar du på det …… tja…… du har åtminstone tanken…….. men det skiter jag i faktiskt – för det är inte mitt problem…… det är ditt!

Nu struntar jag för det mesta i dessa individer – de brukar sällan tillföra mig något direkt – har ju en hög i bekantskapskretsen som helt klart har problem, men det överlåter jag till dem att fixa med.

Jag har på dessa 10 månader byggt upp mig själv – psykiskt och fysiskt till en bra nivå som nu förbättras hela tiden, ett kanonjobb som är utvecklande, en underbar kvinna i mitt liv och en hög med underbar barn runt mig – ja, gillar tom tonåringar i bland…………. bland……….. OK, rätt ofta.

Nu ska jag håna Melodifestivalen – för den förtjänar att hånas – bara för det går och för det är töntigt – hoppas någon har nappat på min scenshow – 3 dvärgar i ett stort hamsterhjul – med änglavingar ( alltså dvärgarna) – borde bli coolt!

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.