Nu skiter jag i allt vad sopsortering heter – jävla trams!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/nu-skiter-jag-i-allt-vad-sopsortering-heter-javla-trams/

Har någon verkligen försökt till 100 % följa de helt bisarra regler som någon fullständigt hjärntvättad akademiker med en miljon poäng och säkert en ful doktorshatt oxå. Denna jävel har säkert suttit inspärrad som en påtänd labbråtta – käkandes Quorn – helt avsaknad av protein som gagnar hjärnas utveckling, ………..

För helt jävla seriöst – hur många där ute kan med handen på bibeln eller annan lämplig tidskrift säga att de tar ut folien ur smörpaketen – innan de diskar smörpaketen och lägger på återvinningsstationen 5 km från hemmet! – Skulle du mot förmodan göra detta – Skaffa dig ett liv, börja nätdejta eller något annat för helvete.

Eller diskat glasburkar för sedan göra samma resa – för visst måste det gagna miljön som fan att jag tar min burk med tacosås – som jag kört med bil för att inhandla – sedan äta – diska burkfan ( i diskmaskin) – sedan köra 5 km med bil – och slänga i en containern som hämtas med lastbil? – Seriöst – är du helt jävla dum i huvudet så tror du på detta …….. då är du riktigt blåst…… riktigt blåst……

Eftersom vi ändå importerar en massa sopor att elda – borde inte det vara bättre vi eldade upp alla dessa jävla smörpaket, pappersförbackningar mm istället för leka pussel i smutsig miljö på återvinningsstationen – för där är ju alltid lika vidrigt som på en lågprisbordell i Mexico City, inte för jag har besökt – men har vissa fantasi – mängden flugor sommartid bör vara likvärdig – typ.

Så, med dessa ord avslutar jag nu alla försök till sortering, jag kommer aktivt blanda sopor och uppmanar fler att så göra – så vi kan få slut på dessa jävla sopfascister – de är inte friska!

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.