Mycket sladdar blir det, lång promenad och Risotto – bra dag!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/mycket-sladdar-blir-det-lang-promenad-och-risotto-bra-dag/

Så, börjar se slutet i bygget och det känns härligt – snart är Master Bedroom klart – och då …… Börjar nästa projekt ….. grabbarnas rum, och sen flytt….. dvs av prylar för jag är ju redan inflyttad – har bara en dyr garderob och postbox i stan just nu…..

Dagen har gått till att småfixa och förbereda för golv – fixat lite el, mycket pill och kabeldragning- trångt i VP-slangarna – men det gick. Lite uttag och brytare sen koppla på strömmen – får se om det blev rätt eller jordfelsbrytare ballar ur….. tror det blev rätt…..eller ……..

Skönt, hann med en lång promenad oxå – blev 7 km, mysigt och skönt – sugen på att börja springa….. får ta det lugnt och starta försiktigt – gick inget bra sist – och vill inte dit igen… ont.

Det är lugnt i huset idag – bara jag och Anna – alla kidsen iväg – ovanligt, men det blev lite lyx till middagen – en bra risotto, lite kallskuret, mer parmesan och tja….. vad mer behöver man egentligen för njuta av livet……. för det är det vi ofta missar – de små prylarna som är underbara. Att ta en stund i vardagen och bara göra den perfekt – istället för gå och vänta på det perfekta tillfället – för risken är att man bara väntar då.

Nu – glass, kaffe och soffa – film och njuta av varandra – ha en magisk afton på er och se det vackra i det enkla!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.