Mycket ledigt på våren – full fart på bygget & 1:a Maj, idiotins högtid!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/mycket-ledigt-pa-varen-full-fart-pa-bygget-1a-maj-idiotins-hogtid/

Våren är skum, man är fan ledig hela tiden – Valborg, 1:a maj (kommer till den), kristi flygare – ja typ hela tiden – men det kan vara rätt skönt. Dock är det ur arbetsmässig syn skit, man hinner inte med. Helgen blir en helg i bygge, soptipp och målandes tecken – ska bli klar snart nu – nice. dock finns det fler projekt sen, så man lär ha att göra ……..

1:a maj är det i dag, även kallat idioternas julafton, för helt ärligt måste det bara var idioter som fortfarande går i dessa tågen samt tror på tramset – för om vi kollar lite så är det ju så att majoriteten av tiden som gått sedan denna tradition startade har varit under sossestyre – likaså i år, så exakt vad demonstrerar man mot……… sig själva,……….. allmän uppvisning av sina pucklade idéer ?

Nu är det kanske inte så många som längre deltager – snarare så minskar leden i samma takt som folk dör av – för det kan inte vara många som hoppar på. Föryngringen är nog minimal – kan man hoppas.

Skit samma – låt dessa töntar lalla runt med plakat och vråla solidaritet mm innan fackpamparna och ledamöterna sätter sig med en rejäl brakmiddag på en bättre krog, går loss på groggbordet och hånler åt de satans nötterna som tror på dem.

Nu på våren dyker ett säkert vårtecken upp – bilder på Rosé vin! – Tydligen kan man bara dricka rosévin vår och sommar – för nu har bilderna börjat dyka upp – detta tecknet är säkrare än att vi ställer om klockorna till sommartid – när de första bilderna på Rosévin kommer på FB – då är det vår.

Nu kommer snart även de klassiska semesterbilderna -ni vet bilderna på fina hav, solnedgångar, mm – Nej, just det  – inga sådana bilder kommer utan istället så kan man följa folks semestrar på drycker – från den första gammeldansken på morgonen till sista whiskyn på kvällen, däremellan har man fått uppdateringar på rosé, grogg,rödvin och lite annat – fräckt. Inget om vad de gör eller annat – nix endast vad de dricker – intressant, måste vara något magiskt att kunna visa hela världen att man kan hitta en Heineken även Turkiet eller på Grand Kanaria – helt otroligt. Dessutom så billigt, så häller man i sig dessa hela dagarna så har man tjänat in hela resan – kanon………Hmmm…… men det blir nog bra .

 

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.