Jävla internetshopping – och idag har jag pratat med ett litet jävla Mongo!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/javla-internetshopping-och-idag-har-jag-pratat-med-ett-litet-javla-mongo/

Trodde i min enfald att jag var klar med internethandel och modesidor för denna gången – men icke – Alexandra har redan börjat använda sitt nästa barnbidrag – och naturligtvis fick jag bekanta mig med en ny sida igår kväll – boohooo typ något jävla skit hette den……….. vi skulle tydligen inhandla toppar! ……..

Det fanns 75 sidor med toppar – 24 olika på varje ( de såg lika ut) – men ni vet, fick blicken att jag var utvecklingsstörd igen – men efter en timme var det äntligen 3 st i varukrogen – jag var mycket nära att slita ut routern och kasta den i väggen – bara för slippa skiten.

Lite flyt så har nu Alexandra intecknat sina inkomster tills hon är typ 23 – så kanske jag kommer undan.

Idag försökte jag få svar från B2 – angående våra nya telefonnummer – och pratade med deras leveransavdelning – och där på den avdelningen finns det ett litet jävla mongo till person – som råkar vara vår kontaktperson till och med.

Hon var så in i helvete inavlad och  kunde fan inte lämna svar på något – snacka om kass – sen blev det extra kul för jag blev uppringd för att deltaga i kundundersökning rörande deras tjänster – kanske inte blev toppbetyg – eller typ 1 rakt igenom. Så pisstrött på sådana mongon som har så satans dålig service.

Vi ska ju bara ringa för en jävla massa pengar – men det kvittar ju – idioter.

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.