Hellweek, succé, kärlek och devalvering av utveckling! #jagärorange

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/hellweek-succe-karlek-och-devalvering-av-utveckling-jagarorange/

Shit, nu är det fan äntligen fredag – efter en vecka som går till historien rörande snabba vändningar och projekt – där man fått använda all sin erfarenhet till att få snurr på grejorna – men nu är det i mål …… eller rättare sagt….. nu börjar det roliga jobbet……….. Magiskt! 

Har fått i gång en rad mindre projekt, ökat upp ett par riktigt bra och rekryterat färdigt inför en stor start i nästa vecka – magiskt. Håller på att rekrytera in nya duktiga säljare till befintliga projekt – då de växer….. så magiskt härligt …..har hunnit med 70 mil i bilen och löst lite smått oxå……………Så nu är vi klara för Bootcamp nästa vecka – en tvådagars utbildning med ruskigt duktiga lärare – för sedan go live med en unik produkt 1/6 – vi är del av en global lansering – sjukt coolt – har aldrig sett ett så välplanerat projekt – tro mig, ni kommer se det – big time!

Det är kul att vi nu hittar alla former för utveckling, dock ställer det hela tiden högre krav vilket naturligtvis är tufft i bland – men utan dessa höjda krav utvecklas man inte – bara bita ihop, fokusera och köra på – så funkar världen. Antingen fixar man det eller så får man springa hem till …………. tja, någon som tror på att världen är stygg mot dig och klappar om dig oavsett vad du säger …… för det fins en del sådana som hela tiden finner sina egna fuckups i att andra har gjort dem. Tyvärr, suck it up…. your can´t always blame the world. Lyssna och lär av de runt dig som kan sakerna – så brukar du utvecklas – försök inte uppfinn hjulet själv, det har andra gjort åt dig!

Men som de sa i De omutbara – Don´t bring a knife – to a gunfight! Bring a bigger Gun! Strunt i det  – det blir nog bra när allt dammet har lagt sig – och man kan se vem som är vem!

Fick en sjuk kul kommentar i veckan – från en kund – den kunden som nu lanserar ett coolt projekt – som kunde valt en mycket större firma än vår mm – Min VD frågade dem varför de hade valt oss – Svaret ” För Johan var jobbig! – Hmmm… men de menade att jag inte bara sa ok till allt utan ifrågasatte deras plan vilket de började uppskatta och nu blev det bra – så det är bra att vara jobbig i bland.!

 

Nu blir det en lugn helg, lillkillen skall spela på stan – kulturnatten – sen lite bygge och mys. Behöver det efter denna veckan – verkligen.

Ha en magisk helg, och ta hand om varandra – Och var orange i helgen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.