Götet – labyrinten för bilförare – trevligt sällskap och tryck på sälj!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/gotet-labyrinten-for-bilforare-trevligt-sallskap-och-tryck-pa-salj/

Jaha, då var det dax igen för en sådan där helgdag som skall komma och stökar till det – ta mig på rätt sätt – gillar vara ledig, men det blir bara störigt när det blir en dag där och en dag här – trams. Slå ihop alla dessa märkliga oftast religiösa ledigheter och kör dem i ett svep. En extra semester typ…… men nu blir väl alla dessa mängder av kyrkovänner, fackidioter och säkerligen ett par MP upprörda …….

Morgonen startade med att bilen var laddad med kaffe, portföljen inslängd och tro det eller ej, jag hade faktiskt sällskap – Anna hängde med upp till Götet – jag hade två möten och Anna tänkte undersöka lite vad Götet har att erbjuda i shoppingutbud – så, till skillnad mot i vanliga fall då jag för det mesta far runt på vägarna i min ensamhet, inte helt olikt en Ronin – hade jag nu trevligt sällskap och färden gick fort. Riktigt härligt, tills man når Götet…………………….

Jepp, precis som alltid är stadens vägnät konstruerat av en påtänd dyslektiker med allvarliga drag av sadism – denna individ/individer borde fan bli inspärrade i en nerlagd gruva i malmberget omgiven av utbränt kärnbränsle …………

När man planerar att ha möte i Göteborg, så räknar man 2,5-2,45 (27mil) timmar upp till stadsgränsen – sen lägger man på ca 1-2 timmar för ta de sista 4,7 km – eftersom man lyckas passera Tingstatunneln – ca 7 gånger – i båda färdriktningarna – alltid, kommer fan aldrig lära mig den staden – sjuka jävlar som ritar vägar där.

Möten gick kanon, både uppföljning och nykund – kul – naturligtvis följde jag med spänning tävlingen hemma på kontoret – vi hade satt ihop en tävling där alla tävlade mot alla – ett noga uträknat poängsystem som baserade sig på tidigare utfall – och det har krigats – som det har krigats. I går kväll hade 2 medlemmar i gruppen – Wolfpack – mitt gäng tagit ledningen – och ryckt i från – men de låg exakt lika inför dagen i dag – de slet på och ena timmen ledde den ena och sen bytte de – till slut när klockan slog 15.00  – då stod de som segrare – tillsammans – samma poäng, och bra poäng – Team Wolfpack vann inte bara – de satt 2 st på första plats – Warriors! Respekt! Dax att skaffa västar nu till teamet!

Ledig i morgon, snickarbyxor på – el på schemat – sen golv – lite smått och inflyttning – så efterlängtat !

Tack & Förlåt!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.