Fd ISIS krigare – snart på ett dagis nära dig!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/fd-isis-krigare-snart-pa-ett-dagis-nara-dig/

Ingen har kunnat undgå debatten som bubblar överallt nu – Hur ska vi ta hand om de som åker till Syrien och ansluter sig till ISIS – ni vet de där fullständiga idioterna som krigar i Islams namn, typ kastar ut homosexuella från höga torn, våldtar småflickor och skär halsen av de flesta de får tag – vissa eldar man upp.

Dessa diskuteras nu hur vi skall rehabilitera när de kommer hem och slussa ut i arbetslivet – seriöst! Exakt varför? För de är offer oxå säger vissa hjärndöda politiker – Jaha, så dessa stackars små offer som frivilligt åkte för döda oskyldiga – de är det synd om.

För er som fortfarande springer runt med en sådan där foliehatt som inte släpper in annat än vänsterflum så kan jag lugnt berätta – de skall inte rehabiliteras – de ska inte ges jobb – de ska inte ges bidrag – de ska avvisas vid gränsen  – jiddrar de skall de (efter varningsskott)få sin perverterade hjärna utblåst av en 9:e millimeters omantlad kula – enkelt, effektivt och faktiskt bra för mänskligheten.

För helt seriöst, liknande dårar har vi tidigare jagat i evighet – Tyskar i Sydamerika – Förbrytare under Jugoslavien fördes till Haag – men dessa skall vi tydligen enligt sittande regering inte lagföra ens – nej, dessa skall in på Fas 3 jobb och hamna på ett dagis nära dig – Kul, känns bra – stabilt.

Nu kommer säkert en massa MP, och annat löst slödder att anse att detta är rasistiskt – men det är det inte för jag har inte hänvisat till en nationalitet – har inte ens klandrat Islam, utan tvärsågar dessa puckon – och framförallt den helt sjuka debatten – för det är inget att debattera – vi kan lagföra en stackare som har en korvkiosk och kränger 4 korvar utan kvitto – men dessa mördare, våldtäcktsmän som försöker utplåna exempelvis kristna – dvs folkmord – de ska ha en 3:a i Täby och bidrag.

Detta har ju spritt sig till utländsk media nu, gissa deras reaktion – Tja…… de undrar lite om vi går på fultjack hela högen här uppe – eller om vi typ har drabbats av någon form av virus som äter upp hjärnan.

Kan se dessa Cv:n som kommer in snart – 1999-2014 Arbetslös, bidrag, AMS – 2015 – Krigade och skar halsen av 20 otrogna, hade 4 st 9:åriga fruar som jag stal från de jag dödade och sköt minst 4 bögar. Sen kom jag hem till Södertälje – nu kräver jag få jobba som dagisfröken – !!!!

Nä, nu får det fan snart vara nog – hela världen garvar åt vår sittande regering – pinsamt att säga men är svensk utomlands!

Nu vet jag inte om Mona har ändrat sig – men troligen inte – dock till hennes försvar är hennes idiotiska ideér inget mot det nuvarande laget – Jösses!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.