Decemberöverenskommelsen – ett avtal med satan!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/decemberoverenskommelsen-ett-avtal-med-satan/

Nu börjar det knaka ordentligt i leden hos  allianspartierna – vilket troligen en 2-åring kunde räknat ut redan när den märkliga DÖ kom till – bara förkortningen säger ju allt – ja, den kommer dö – frågan är bara hur många offer den tar med sig – lite som ett jobbigt utbrott av Ebola. 

Tanken var säkert god, man vill skapa en stabil pakt som gjorde det möjligt att regera – men vad fick vi – ? Jo, en svag regering som är livrädd att den skall spricka – för när, jag säger inte om utan när – då kommer det troligen bli ett nyval – för det kan inte hålla – enkelt.

För varje dag den lever är en dag närmare nästa val, och tro mig, alliansen vill inte ha denna färskt i minnet inför valet – de vill helst att alla väljare fick varsin liten blå pilla – som fick dem att glömma den helt.

Nu åker komikern, förlåt komikerns fru land och rike runt för lägga munkavel på de olika distrikten – så de kan stå och applådera åt denna idiotiska grej – men det kommer inte funka – för de lokala politikerna vill ha kvar sin makt även nästa val – så de kommer protestera. Det tråkiga för alliansen är att de själva aldrig kommer få dra nytta av den – för de kommer troligen hamna i ett mycket intressant läge – och om den mot alla odds överlever så finner jag det mycket tveksamt att Löfven, Fridolin och Åsa ” från helvetet” Romson kommer spela med – det gänget är inte direkt kända för hålla sina löften – Bensinskatt, mm – ni vet allt det som de inte skulle göra innan valet men gör nu.

Undersökningar visar hela tiden att moderater ute i landet vill göra upp med SD istället – men det kan inte Batra gå med på – för hon har ju ärvt Reinfeldts inställning, han var ju smart och drog innan läget var som nu – även om jag gillar honom.

Så, vad är bäst just nu – vänta med bryta den och riskera ännu sämre resultat i nästa val -eller klippa den direkt och ta ett nyval nu – hmm…. måste vara jobbigt nu – för ingen av vägarna ger egentligen alliansen fler röster och just nu är sossarna på extremt låga nivåer. Spännande detta – frågan är nu, vilken politiskt fråga kommer bli den som knäcker DÖ – Ekonomi, Miljö, Energi, mm.

Min gissning är att den spricker i samband med höstbudgeten – för rätt vad det är så kommer delar av ledamöterna i alliansen att rösta mot sitt parti – och det kommer sprida sig – snabbt

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.