Dax för sommar – dåligt med träning sista tiden – nya tag nu!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/dax-for-sommar-daligt-med-traning-sista-tiden-nya-tag-nu/

Har haft en formsvacka – helt enkelt varit sjukt trött och inte motiverad att träna – saknar det men pallar inte- Nu har jag bokat upp lite igen så det kommer igång för jag vet jag mår bra när jag tränar – men…… ibland blir det för mycket – inte fysiskt men har jobbat hårt med tankekraft sista veckan mm

Vi har extra mycket att pyssla med nu – planering – massa saker samtidigt – nytt system – nya kunder – ja, hela tiden full rulle. Men det tar ut sin rätt nu – skulle behöva jobba mer men vet att det inte hjälper nu – bättre ladda om när man är ledig och få distans så du tänker klarare – brukar funka.

Sommaren är snart här – det börjar kännas – längtar – värme och sol – livgivare. Snart skönt sitta på uteserveringar och njuta – lite AW i solen – nice – kanske blir en sväng till byn i morgon för fika – får se om någon är på. Först ett pass med store grabben på morgonen.

Nästa vecka blir en sådan där kortvecka igen – bara till onsdag – sen ledigt, men kör lite på fredag – så vi håller produktionen i gång – bra dag att ringa på för vissa projekt – så varför inte.

Lite grillning med jobbet på onsdag – får se om jag hinner – är i Götet hela dagen och träffar kunder – men de kanske sparar en liten bit mat . eller ……..

Nä, lite DAG nu på TV – underbart – Dax att snacka med pandan!

Tack & Förlåt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.