Dagens kids har bara en fungerande arm – eller? Grattis till Balders VD- bra affär!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/dagens-kids-har-bara-en-fungerande-arm-eller-grattis-till-balders-vd-bra-affar/

Har noterat en pryl hos mina kids och även andra verkar vara smittade av ett virus som förlamar en av deras armar – verkar jättejobbigt – för oavsett vad som skall göras så använder de endast en hand – den andra är placerad antingen i fickan eller bara hänger livlös längs kroppen……….

Till exempel när de ska ta mat – då klarar de inte av att använda båda händerna – utan istället spiller de över allt – istället för att ta sin andra hand och föra tallriken närmare målet – nej, en hand gäller.

Verkar som detta är en form av trend – att använda både kniv och gaffel – nix, man försöker in i det sista hanterar allt med en hand. Är det något man har infört i skolan, någon form av besparing – de kanske inte får både kniv och gaffel där – utan alla kanske har sked bara. Det ser visserligen skitkorkat ut men vi kanske kan vidareutveckla detta – om ett par generationer kan vi bara ställa fram skålar, kanske på golven direkt som de kan äta ur – ja, nu går det framåt.

Läste idag på Expressen att Balders VD mfl hyr ut lägenheter till kommuner – som använder dem till ensamkommande flyktingbarn – och kan ta ut upp till 45 000 kr för en etta på 20 kvm – fan, kan bara gratulera dem – snyggt jobbat. Expressen ville naturligtvis vrida detta till att de inte var snälla och menade att det var skattebetalarnas pengar – jeep – helt rätt – men inte fan kan man skälla på de som hyr ut – för helt seriöst – kan du få 45 000 kr i månaden för en lägenhet som normalt kostar 2600 kr att hyra- då säger man inte nej – jag hade inte tvekat en sekund – man kanske ska titta lite på idioterna som hyr in dessa – här snackar vi nötter.

Kommunisten Jonas Sjöström – uttalade sig att det var hemskt att de gjorde – men han är ett mongo så det var inte oväntat – han är enligt min syn på det hela så jävla korkad att man blir mörkrädd – men å andra sidan så är han ju kommunist  – då är man helt enkelt ett litet ”evil Mongo”

Detta är i Mölndal – vore kul att se motsvarande siffror här i stan – men det håller de väl hemligt – det är ju barn.

Dagen blev intressant i övrigt – mycket möte och mycket nya grejor på gång – intressant denna våren nu –  för projekten blir större och större hela tiden – läckert.

Hittade en ny serie i går – tips från vänner – Dag, en norsk serie – komedi – har ni netflix så kollar in den – så jävla kul – hur sjuk som helst – helt frisläppt från all seriöst tänkande och jag bara älskar den.

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.