Bygge, en kväll på byn med älsklingen och jävla konstigt väder!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/bygge-en-kvall-pa-byn-med-alsklingen-och-javla-konstigt-vader/

Dagen har tillbringats i snickarbyxor, kört stora sågen och byggt som fan – är inne i fasen där en massa småsaker skall fixas – tar fan lika lång tid som allt det stora – man reglar upp ett par väggar på samma tid som det tar att sätta lister  – men nu är det snart färdigt. Sängen flyttar in i morgon – magiskt. Garderoben är nästan klar……. ändras konstant rörande inredning – inte jag, älsklingen har hela tiden nya idéer.

Sjukt jobbigt väder i dag – sol, regn, sol, storm, sol , hagel, sol störtregn – skitjobbbigt – speciellt när man måste täcka över alla kul leksaker, kapsåg mm .

Vi blev lite oväntat barnfria idag – så vi passar på att förlusta oss på byn i kväll – lite trevlig mat och sen får vi se. Var minsann inte igår – har haft mycket att göra – ska bli trevligt som fan. Får bli mer sådant nu – dock har älsklingen en lista på fler önskemål – nu är det även mina önskemål.

Jaja, det blir bra  – får se vilka vi möter idag – alltid spännande att se om det hänt något i Kristianstads Uteliv eller det ser ut som vanligt! Gissar på det sista.

Nu blir det fördrink till älsklingen, en Mariestad till mig – alkoholfri – och lite nötter – innan vi ger oss iväg ut i vimlet, tja… Kristianstad ….. vimmel kanske är att ta i.

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.