http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/865/

Aftonen har anlänt efter en som vanligt intensiv vecka – dock har denna vecka varit så fräck – ni vet så där löjligt fräck när man får vara med om saker som man vet att det kommer bli löjligt stort inom ett par månader – pratar stort som Blocket, Hemnet – fast sen mycket större då det går Worldwide. Att får se detta från insidan –  vara en del i utvecklingen är just sådana projekt som gör att man bara älskar jobba – att få ta lärdom av sjukt smarta människor…….. 

Det fräcka med så smarta människor är att de ofta är mycket ödmjuka och jävligt bra att jobba med….. de vet att de inte vet allt – så smarta är de – de vet att det finns andra smarta människor som är bättre på andra saker och de kan ge människor respekt och uppskattning. Coolt! Så – i Mitten av Juli kommer ni se det jag vet nu – och först kommer ni tänka – ähh….. det var väl inget…….sen kommer ni när ni börjar ta in potentialen inse att den är enorm – så jävla enorm att det inte riktigt går att greppa . – Självklart kommer en del att såga den för de lever kvar i en försvunnen tid och inbillar sig kunna föra över den tiden till nuet – för sen bli sura att allt inte är som förr.

Troligen ligger sista helgen för bygget framför mig – tanken är på söndag flyttar vi in i Masterbedroom – magiskt ska det bli – så vore sjukt tacksam om de skäggiga gubbarna – skiter i vilken av dem – ser till att vi kan slippa regn och annat trams i helgen.

En annan sak som är något jag är sjukt imponerad av är många av mina kollegor på jobbet som verkligen kan fokusera, hjälpa andra och ta till sig för sedan växa – bli ännu bättre och ännu mer professionella – hur fräckt som helst. Respekt!

Hur vi hela tiden flyttar fram positionerna och skapar ett helt nytt sätt att arbeta på som gör att vi blir unika. Självklart kan man inte göra en omelett utan knäcka några ägg – alla klarar inte denna utveckling, precis som inom alla områden där förändring sker – vissa stannar kvar och blir tyvärr oftast bittra – men that´s life – suck it up buttercup!

 

Nä, helt klart läge för en glass och det blir en drink till damen – lite vila innan sista rycket blir av.

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.