50 nyanser av grått, Martin Timell och annat skit som inte funkar i verkligheten!

http://www.lyxkrasch.se/maj-2015/50-nyanser-av-gratt-martin-timell-och-annat-skit-som-inte-funkar-i-verkligheten/

Hmm….. skum på detta nu ……. Igår tittade vi på den mycket omtalade filmen, 50 shades of Grey, hade inte direkt några jätteförväntningar – men, seriöst – är detta som har blött ner trosor i ett bra tag nu……. ok, så om man lägger upp er kvinnor på knäet, och sen lappar till er ordentligt över arslet så blir ni jättekåta………….- Kvinnor är konstiga! 

Jag vågar fan inte prova detta hemma, jag tror Anna blir skitsur om jag lägger henne över knäet och smiskar henne …. kommer inte prata med mig på jättelänge, och tror inte alls det kommer ha en positiv effekt för mig, inte ett jävla dugg. Visserligen fick hon en ny bil i filmen, kanske man ska börja med det innan man smiskar – verkar mest jobbigt – struntar i det med smisk – blir nog bäst så – känns lixom fel när man inte ens får smiska barn när de är olydiga (obs – bra lag tycker jag , så ta det med en nypa salt)  – men sopa till sin älskling och hon skulle gå igång…. .va lite försiktiga där ute grabbar med detta…. tror inte det funkar så där ofta.

Som ni alla säkert har förstått, så renoverar jag för fullt, eller bygger fler rum….. så man har blivit lite av en Martin Timell, fast till skillnad från honom klär jag i skägg, vet inte om han försöker fortfarande med skägg, men jag är snyggare. Har ju tittat en del på hans program och sådär – så dag tänkte jag lite coolt – slog in en spik i en regel, hängde snickarbyxorna där och skulle börja med lite annat, självklart hängde hammaren kvar i byxorna, och den ramlade ut- så nu har jag en bula i bakhuvudet – inte alls sådär coolt som på TV!

Men shit vad bra det blir, golvläggning i morgon, allt förberett för det – så nu går det undan.

Ha en magiskt helg

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.