Sommar – nu kör vi – snälla stanna nu hos oss annars jävlar!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/sommar-nu-kor-vi-snalla-stanna-nu-hos-oss-annars-javlar/

I dag kändes det som sommar – äntligen, ni vet med sol som avger värme – inte bara som en bild i en reklamfilm för nått jävla exotiskt resmål som man inte hinner med ändå – nej, jag cyklade i endast T-shirt från jobbet. Detta medför väl att jag har dubbelsidig lunginflation och vatten i knäna nästa vecka – men så värt det………….

Nu börjar den magiska tiden med AW som börjar vid lunch, Fb översvämmas med bilder på Rosévin på dygnets alla möjliga tider och jag som alla andra lägger ut bilder på varenda jävla bit kött vi slänger på grillen för vissa hur satans klämkäcka vi är…… men visst är det härligt att kunna dra på ett par shorts, en tröja och sen vara klar! Nu kommer säkert detta endast hålla i sig i ett par dagar för sedan återgå till någon form av pre-istids väder. Visserligen har många säkra tecken på sommaren visat sig – de kommersiella radiokanalerna spelar Pripps blå musik – dvs Tomas Ledin! Folk använder en app som visar temperaturen när de checkar in på Maxi! Tja….. ni förstår!

Var och hämtade lite möbler i stan i dag – så nu börjar det snart bli dax att fixa med lägenheten  – har några som är intresserade och det är ju skönt. Målet är att vara klar senast månadsskiftet. Bör funkar rätt bra har ju semester snart och då hinner man fixa lite. Bara typ 2 veckor kvar sedan kommer semester – startar med midsommar och sen tydligen 4 veckor – men har ett möte som jag tar under  semestern – men det är lugnt.

I morgon blir grabbarnas nya rum klart – sen är det lite småfix kvar – sen dags för mer möbler. Blir en del som kommer läggas ut till försäljning. Så håll ögonen öppna – ni kan göra klipp.

Nu blir det inte många knop mer i kväll – så rullar vi på under morgondagen – full fart framåt – blir lammstek i morgon kväll, dagen till ära – för ni vet väl att vi har vår nationaldag – och den kommer firas med att Hermann spelar nationalsången på Trumpet – coolt!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.