Snart sommarlov i regeringen – tack & Lov – på tiden!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/snart-sommarlov-i-regeringen-tack-lov-pa-tiden/

Hmm…. man har ju hört talas om att kidsen blir trötta i slutet på Termin och inte är fokuserade – vilket kan vara ok. Lite värre när de som ska ha hand om landet samt dess finanser börjar uppträdda som skoltrötta gymnasieelever efter en kasse med fulöl från bordershop! ….. Måndag den 8:e juni….. och följande briljanta idéer har förts fram i vår riksdag…..

Vi börjar med en dåre från de nya Moderaterna – minns inte hans namn, vilket å andra sidan inte gör något – för hans tid är förhoppningsvis räknad i denna samling. Dock finner jag hans kreativitet vida överstiga hans intelligens –

Han stod och på fullt jävla allvar föreslog att folk skulle bygga om sina garage till boende som kunde härbärgera flyktingar – japp, ni hörde helt rätt – varenda villakvarter skulle bli flyktinganläggningar – jaha….. jomenvisst .

Ok, låt oss fundera lite kring denna briljanta idé –

Troligen blir det jävligt dyrt – att administrera mm – samt at bygga om. Sen kan det kanske vara så att alla inte tycker det är en jättebra idé – men visst om staten sponsrar en ombyggnad och man sedan kan tjäna pengar på det så kanske…..

Idiot!

Sedan finner man en debattartikel av en Miljöparasit  – jeep, så heter de. Förbjud Bensin och Disel – ok. Exakt hur…… visst det får utmärkt att förbjuda det …. gör det …. resten av världen kommer skita idet och ska sjukt spännande att se hur vi transporterar saker sen i vårt land….. Hur fan kan det vara tillåtet att sitta i vår riksdag och lägga fram sådana förslag – jag vill också det . Har en lista på kul ideér –

  • Alla borde få en Ferrari när de tar körkort, minskar kostnader för trafikskador – inga skadade bara döda.
  • Förbjud Miljöpartiet ( de gröna talibanerna)
  • Avskaffa hastighetsbegränsningar –
  • Förbjud husvagnar att färdas på allmän väg dagtid
  • Avskaffa Allsvensk fotboll – de bara slåss ändå (publiken)
  • Avskaffa fria val – gör upp skiten genom bunkaslagsmål
  • Gör Formel 1 finalen till nationell helgdag och sänd detta på samtliga kanaler
  • Sluta rösta ut folk i dokusåpor – skjut dem direkt – minskar köerna på trevliga krogar i Stockholm
  • Inför en dag i månaden där vi kan få kasta ägg på Gustav Fridolin – mest för det vore kul

 

Tja…. har mer bra förslag – väntar nu bara på ett Parti som skall nappa på detta – och skicka mig till riksdagen – kan nog köra mitt vanliga jobb samtidigt – verkar inte vara direkt någon koll däruppe.

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.