Skolavslutning, båda grabbarna på scenen – något har man gjort rätt! Midsommar snart!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/skolavslutning-bada-grabbarna-pa-scenen-nagot-har-man-gjort-ratt-midsommar-snart/

Fan, man kan inte skryta med mycket här i livet – men idag kändes det rätt ok – eller rättare sagt skitstolt – fan, det var dags för skolavslutningen – och till skillnad från vad alla konstiga idéer som figurerar i tidningar mm så var i kyrkan, vi sjöng Idas sommarvisa – till och med Psalmen den Blomstertid nu kommer – och det verkade inte uppröra någon……… 

Men tillbaka till anledningen till en lätt tårögd surgubbe som mig, grabbarna går på Antonskolan, de delar ut stipendier – vilket är coolt tycker jag. Nu strider det mot socialistiska regler där alla ska komma sist samtidigt – här premierar man bra saker  – läskigt för många kanske – sunt anser jag.

Store grabben fick stipendiet för bästa förebild/Kompis på högstadiet – Den lille fick det för typ 2 år sedan för mellanstadiet – coolt som fan. Sen kör Hermann Time to say godbye på trumpet. Så av ett par hundra elever var båda mina söner på scen och gjorde bra saker – inte utan man blir jävligt stolt.

Det fräcka är att de har bra studieresultat – riktigt jävla bra och samtidigt är omtyckta, ödmjuka mm – troligen fått det från sim mor – men är ändå ruskigt impad. Bra dag idag.!

Nästa vecka är det midsommar – fattar inte det riktigt – men då ska vi ha en massa vänner här på firande – barn, vuxna, hundar – ja – det mesta. grilla, njuta och bara ha det gott – härligt. Sen semester – dock blir det ett par kundbesök även under denna tiden – men tar det som utflykter – för är inte van vid långa ledigheter.

Härligt sommar detta blir – bara njuta

 

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.