Pre midsommarafton – planering-planering-planering – Fan glömde!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/pre-midsommarafton-planering-planering-planering-fan-glomde/

Så,  arbetet lämnat bakom mig och semester framför mig, ja…. tills måndag då är det ett kundbesök som måste göras men sen djävlar…….. typ.

Dagen har gått till att förbereda inför morgondagen – räknade ihop gänget – blir ca 25 pers med barn exklusive djur – shit vad kul. Naturligtvis har Tält införskaffats – med blandade möbler, lampor, myggmotmedel – tja…. allt som behövs för att klara det …. I morgon kommer även värmare samt extra grill, och en flock stolar – fräckt som fan.

Ett par rundor till Willy´s – och väl hemma inser jag att det blir en sväng imorgon igen – satan, glömde en del prylar. Strunt samma – tältet är uppe och tårtorna är gång, köttet är marinerat – nypotatis finns i mängder – ska göra lite såser i morgon bara – magi.

Kan nästan kalla det en inofficiell inflyttningsfest för mig oxå, kanske skulle köra den lite i stil med gamla hederliga Blot – ett par offer typ.

Ska skicka ut alla ungarna i morgon och fixa blommor – finns säkert hos grannarna – ……….. Sen spika ihop en stång, stretcha och förbereda sig för små jävla grodor, rävar som raskar över isar typ…….. Ladda Spotify med en satans massa töntiga sommarlåtar – Ledin kommer regera. Skrålande kommer nå höga höjder och det kommer flöda kärlek – kransar skall bindas och jag tar på finskjortan som jag fick idag av älsklingen.

Jag älskar det…….. fullständigt och bara njuter – och skiter i om vädret tänker jävlas – bring it on bitch!

Nu blir det bara njuta och softa inför dagen då sommaren firas in och blommorna är vackra!  Tar mig en kall och inväntar morgondagen. Eftersom det är inne att lägga upp bilder på ad man dricker så får jag ju hänga på!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.