Nationaldagen förbi, grabbarna har sitt rum och annat som har inträffat!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/nationaldagen-forbi-grabbarna-har-sitt-rum-och-annat-som-har-intraffat/

Efter ett enormt firande av nationaldagen – på ett sätt som gjort Normmännen gröna av avund är det då återigen söndag afton ….. helt klart försvinner helgerna i ett rasande tempo….. men men snart är det semester. Lite kluven inför det – har skitkul på jobbet – men känner i hela kroppen att den behöver en paus. Åter till firandet – nja… den där nationaldagen gled förbi rätt omärkt . Det ballaste som hände var……

att Hermann Spelade Nationalsången på trumpet – på verandan – och fick applåder från olika håll. Coolt!

Resten av helgen har gått åt till att iordningställa grabbarnas rum och hämtat massa möbler till oss. Börjar tömmas av nu i lägenheten – skönt. Målet är att ha den tom till midsommar – ska se om det hinns med. Har lite annat på schemat oxå – mycket spännande nu.

För att knyta åter till 6:e juni, så har ungefär 99,99 % av folket tyckt det var rätt ok med en nationaldag – resten jobbar antingen på Metro eller Aftonbladet som ledarskribent – för de har toksågat hela grejen – en så pass att vi skulle tydligen be henne om ursäkt för hon fått vänta i 18 månader innan hon fick uppehållstillstånd – jag fick faktiskt läsa skiten ett par gånger innan jag insåg att ja, dumfan menade på riktigt att det skit med Sverige, Nationaldagen och det jävla faktum att man blir inbjuden till kommunen när man blir svensk medborgare – hon var fullt seriös.

En annan av dessa vänsterkärringar menade att hela grejen med nationaldagen var meningslös och var en skapelse av vita män – ja, hon kom från Feministiskt Intiativ – även kallat fanatismens ansikte – jag är sjukt imponerad att allt de tycker är skit kan de oavkortat ge den vite mannen skulden för, inte den mörkhyade, röde eller gula – nix – kategoriskt den vita mannen. Magiskt – påminner ruskigt mycket om livets ord – fast utan balla gospelkörer.

Hur i helvete kan bli kränkt av att ett land har en nationaldag – seriöst – har typ inte alla länder det – eller skall vi slopa alla dessa och ha en världsnationaldag – så kan det ju inte bli kränkande – eller kanske det blir betydligt mer kränkande om vi tar ifrån en massa stater saker som de är stolta över……. åtminstone bör vi förbjuda detta med firande i alla länder som styrs av vita män….. för vita män är onda…… för det tycker Gudrun…… jag tycke Gudrun är rätt blåst, men så är jag oxå en vit man.

Nej, nu ska jag titta på en riktigt cool vit man – Frank Underwood – it is time för House of Cards.

Tack & Förlåt

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.