My little Ponny – en LSDtripp utan LSD och Zalando slår till igen!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/my-little-ponny-en-lsdtripp-utan-lsd-och-zalando-slar-till-igen/

Har ju en minsting i familjen – en go tjej på cirka 7 år additional hints. Helt normal och jättemysig – utom när hon tjurar – som vanligt alltså. Hon har dock en abnorm förtjusning i My Little Ponny – vilket troligen bygger på en omfattande och mycket effektiv marknadsföring av dessa märkliga hästar. För er som inte vet vad dessa märkliga hästar är….. låt mig beskriva dem…… 

My little Pony är inte som man kan tro av namnet i singular en liten Ponny, nix det är en hel flock av pastellfärgade hästkräk. Dessa har man lyckats göra ca 5,6 miljoner avsnitt av som finns att se på Netflix. Naturligtvis har alla avsnitt ungefär samma tema – dessa hästar som ser ut som en LSDtripp råkar ut för något, de löser det naturligtvis eftersom de precis som när man tar syra en del märkliga superkrafter – och för att göra detta fullständigt outhärdligt så spelas klämkäck musik al a Disney som är – texterna är översatt till svenska – vilket alltid blir knäppt.

Ok – tänker ni – vad då! Jo, måste man höra detta under längre tid börjar man fundera mer och mer på att Findus var inne på rätt spår, varför inte göra mer lasagne på häst! Dessa jävla trallvänliga låtar med goda råd om allt kan driva den mest tränade yrkessoldat till ett dreglande monster som börjar gå loss med automatkarbinen i alla hagar han kan hitta!

Naturligtvis kommer nu alla säga, men de är ju söta – NEJ, de är inte söta – de är direkt fula och mycket märkligt konstruerade – dvs de har ingen korrekt symmetri som häst, påminner mer om …….. ja, en syratripp.

Detta är det som tösen glor på – mycket och kommer troligen få en fullständig breakdown när hon sen träffar en riktigt häst, ni vet en brun, stor och inte alls pastellfärgad. Inte fan kommer den sjunga heller – är säker på det. Nej, säga vad man vill, men nog fan lärde sig kids mer av Emil mm – Pippi lite tveksamt – för seriöst, en dopad färgblind brud med en negerkung till pappa och en apa som bästis – är kanske inte heller den absolut bästa förebilden …. men Emil var rätt ok.

Naturligtvis har den större dottern återigen hittat till den ultimata porrsidan för tonårstjejer – Zalando, och det var då dags igen att hämta paket – hon ser ut som en hungrig vampyr när man säger att man fått sms att det kommit – något glansigt i blicken, svårt att koncentrera sig och sluddrar lätt tills man hämtat det. Dock lärde hon sig att ASOS är kass – kostade typ 350 spänn att skicka tillbaka – ska till Polen! Seriöst! Hon kommer inte handla där mer.

Nu är det lugnt fram till den 20:e för då kommer barnbidraget – och jag kommer hamna framför Zalando igen – för sedan få frågan 3,47 miljoner gånger om paketfan har kommit på 72 timmar ! – Jag önskar ibland jag var en hacker och kunde sänka alla dessa siter – så hårt att det tog tills alla barnen har flyttat hemifrån – ! Så det så……

Nu är det dags för lite utbildnings-tv- en kurs i ledarskap som heter House of Cards! Ska testa lite på jobbet sen tänkte jag…… eller kanske inte…… jo……

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.