Landssorg bör utlysas – dagen då vårt rike dog!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/landssorg-bor-utlysas-dagen-da-vart-rike-dog/

I dag är inte vilken dag som helst – idag dog vårt land och vår frihet…… Vi är numera officiellt inte en demokrati med fungerande opposition – idag förvandlades riksdagen till en utsmyckning helt utan funktion …………. en parodi kan man tycka …… mer en tragedi enligt mig….och många med mig……….Nordkorea är inte längre ensamma …….

Få verkar förstå innebörden med det som sker just nu…. de förstår inte vad DÖ (Decemberöverenskommelsen) innebär i praktiken ….. många brukar vilja jämföra SD mm med gamla Nazityskland – men de är fan en goskör i jämförelse med det som sker nu….. i ytterligare 3 år har vi givit all makt till en minoritet och helt utan att ge dem en match ens………

Jag har alltid rösta borglig……. detta kan jag inte längre göra …….. jag kan inte heller lägga min röst på socialisterna och miljöpmupparna …….. så nu hamnar jag i det hemska att antingen tvingas välja SD eller helt enkelt rösta blankt 2018 – för tro mig, jag glömmer inte detta tills dess om ni i Alliansen inbillade er det………….. Ni tvingar mig att välja ingenting nästa gång ……… för om jag väljer er så riskerar jag igen att stödja socialisterna och miljömupparna …. det vill jag.

Jag tillsammans med alla som röstat på Alliansen har genom detta nu drivit igenom en socialistisk budget – känns så där ….. de flesta väljer att skylla detta på SD ….. Det är fel, det är Alliansens fel för de valde lägga ner sina röster så de gav cart Blanche till Löfven…….. Grattis till den ultimata makten….. denna sorgens dag i Sverige

De flesta därute skiter nog i detta … men de historiskt sätt har många hemska diktaturer uppstått ur just , handfallenhet inte att revolter…… så vi får väl se.

Samtidigt kan jag bara gratulera SD, ju längre detta fortgår ju mer sannolikt är det att ni står som 2:a eller till och med kanske största partiet efter valnatten 2018 – undrar om det var det som man hoppades uppnå med DÖ.

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.