Göteborg, lång dag, konstiga saker och massa annat mög i semestern !

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/goteborg-lang-dag-konstiga-saker-och-massa-annat-mog-i-semestern/

Så, det här med semester funkar bra för mig, var på jobbet en sväng idag – men gillar det och älskar tempot nu. Normalt sätt är detta en tyst tid – men inte i år – det bara öser på.

Gårdagen var en intressant dag – i den trevliga staden Göteborg, ni vet där de kör med tåg mitt på gatorna – verkar jobbigt – men tydligen är det charmigt oxå – vet inte exakt hur jävla charmigt det är att hela tiden riskeras bli krossad av X2000 light! 

Vi började vår färd på morgonen, efter ha haft kraftiga protester från damerna som skulle på One  Direction – de ville vara i Göteborg kl 07.00 – vilket jag tvärvägrade – och vi drog vid 9 istället. SÅ väl på plats i Göteborg släppte vi av dem varpå de rusade mot Ullevi för sedan köa fram till kl 17 innan de sedan skulle slåss om komma längst fram och vänta tills kl 21 – innan de fagra småpojkarna skulle börja yla.

Jag och Anna strövade runt hela dagen – vi gick enligt min telefon ca 1,5 mil blev det – naturligtvis med en del pauser för kaffe och föda. Hittade en trevlig plats att sitta på – en kanonläge – tyvärr var väl krogen kraftigt misskött – men vi njöt av kaffe och naturen i parken där.

Under hela dagen såg vi mängder av små individer av kvinnligt kön som skulle på konserten – de var målade och allmänt uppspelta – hade de ställt in hade det blivit krig – snacka om släppa loss typ en hel djävla arme med tonårstjejer som var besvikna – nu snackar vi kommandosoldater! Inget man vill komma i vägen för.

Nu blir det lugnt tills fredag – då blir det Polen med hela familjen – 7 st totalt – blir som åka på sällskapsresa – funderar på skaffa typ en flagga och sedan leka reseledare på allvar – troligen kommer de äldre barnen ( som själva anser sig vuxna) döda mig om jag gör det – men kan bli kul. Tänkte öppna med att fråga efter svenskt kaffe på flyget och fråga vilka filmer de har ? Hmm….. kanske till och med strumpor i sandalerna …….

Vi kommer dock vara aktiva – tanken är att hinna med ett besök i en saltgruva, mycket känd tydligen med hela balsalar långt ner under jorden, sen blir det Krakow och lite annat oxå. Ska bli kul att träffa Anna´s syster mfl.

Nu ska jag sova i kapp lite – var hemma 3 i natt – så lite trött forfarande – men det går över, har ju semester 🙂

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.