Flytt, One direction, arg tonåring och annat som händer just nu!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/flytt-one-direction-arg-tonaring-och-annat-som-hander-just-nu/

Tjohej – semester har jag……. ja, nästan – var i Helsingborg idag – möte med kund, men sen var jag nästan ledig och mailade bara några gånger om jobb – och kollade naturligtvis statistiken oxå…. men sen var jag helt ledig……Nä, just det jag håller på att flytta…. Spännande och härligt – men ………. vissa mindre komplikationer uppstår ibland………. som att högtalare behöver sladdar……… och att en apple-TV behöver nätverk …….. mm

Jag verkligen älskar Anna, så där löjligt mycket och är jättelycklig … vi håller på för fullt att flytta ihop och mina prylar kommer nu i strid ström hit till huset….. under strikt bevakning av obersturmführer Anna!

Exempelvis – Jag har en rätt stor ljudanläggning, stora svart, pianolack Yamaha högtalare, 5 st + bas och naturligtvis en fet förstärkare till detta – ni vet sådant som man bara måste ha, lite som en spis, kylskåp mm. Anna gillade dem, designen passade in till allt och de skulle sättas upp i vardagsrummet ( kör Sonos för resten) – och jag hämtar dem och börjar sätta upp dem. De 2 stora fronthögtalarna – Inga problem. Nu kommer vi till centern, hon höjer lite på ögonbrynen och menar varför den oxå. Jag suckar och försöker förklara att man behöver alla för kunna ha surrond ljud – ok säger hon……. inte helt nöjd med svaret – jag tror hon inte riktigt tror mig…….

Ok, då kom även de bakre upp och jag kopplade in de främre 3 för testa lite…….då frågar hon varför det inte kommer ljud från de andra där bak…….. Hmm… jag tittar lite konstigt på henne……. funderar om jag ska skoja lite eller inte…….tittar igen och inser att ska nog inte skoja nu….

Förklarar att jag inte kopplat de kablarna ännu…….. Nu ser hon lätt irriterad ut…. Kablar säger hon, varför måste de ha kablar det är inte snyggt…… !

Funderar på att försöka ljuga om att de kan gå på blåtand om eller via sonos om jag köper ett par prylar – dyra som fan, men kan gå…… inser att det inte är rätt väg att gå….. så förklarar att man måste ha kablar men de kommer jag lägga bakom listen så de inte syns….. Hon muttrar något om män, kablar och något på polska som jag vet inte betyder älskling……… jaja, det blir bra….

Så tillbaka till lägenheten och hon hjälper mig att packa …. eller lite mer med subtila vinkar berättar vilka delar av mitt hem som passar in bra ….. och tipsar om bra saker till Sikö auktionshus …….. Men det mesta får följa med……. dock under vissa förhandlingar ibland……

Nu är det inte så att det gör något, jag tycker inte heller vi ska ha 2 brödrostar även det hade varit fräckt med en brödrost, smörgåsgrill och kaffebryggare på toa…….. har inte riktigt vågat ta upp den idén än……. känner på mig att det inte blir så ändå……

Lägenheten börjar bli tom och vi ska ta det sista stora efter helgen….. och sen blir det en sväng till Sikö …. har en del som inte får plats……så det så.

Tillbaka hemma har jag nu fått snurr på Apple-TV genom förstärkare mm  …. placerat denna lilla svarta låda – 10*10 cm ca uppe på stereo bänken, till höger om de ljus som Anna ställt där……. Anna gillar symmetri – jag gillar att Apple-TV står så den får maximalt nätverk…. för streaming funkar bäst då……. symmetri vann…… inser att om jag vill ha den uppe på så får jag skaffa en till som står på andra sidan,  ska leta efter en trasig som jag kan ha där så det blir symmetri.

Nu är det snart läggdax – för i morgon blir det heldag i Göteborg, ska träffa en kund samtidigt, har ju semester sen är det avlämning av Alexandra och hennes kompis – de ska på One Direction konsert…….. och detta har varit ett jävla äventyr …… redan innan…….

Hon fick nämligen för sig att vi måste vara i Göteborg kl 07.00 senast i morgon, varpå jag lugnt och förståndigt förklarade att nej, det skall vi inte………..detta utlöste ett kaos utan dess like…. hon ringde andra som kunde köra och skulle låna ut vår bil till dem osv osv …. hennes liv var förstört för är man inte där kl 07.00 så får man inga bra platser. Jag frågade försiktig om de inte hade biljetter – om de skulle typ planka in….. hon såg skitsur ut….. för ALLA är där kl 07.00 – ja visst menade jag, alla typ 75 000 personerna står där och väntar ……. ja, menade hon ….. nej menade jag, nu pratar hon knappt med mig och det blir en mysig resa upp…. funderar på om vi ska stanna lite på vägen och titta på annat….. men då slår hon nog fan ihjäl mig…….jaja, det blir nog bra….. tack och lov slipper jag vara på konserten men det blir sent hem….. säkert inte förrän 3 på natten sen…..men vad gör man inte för en tonåring inte ska ta livet av sig, hon är ju redan gift med en av medlemmarna  – säger hon med en obehaglig övertygelse – tror inte han vet om det bara ………. eller så har han blockat henne på twitter mm.

Ha en magiskt kväll…….

Tack & Förlåt……..ja, jag är en Toffel…..sluta flina!

 

En reaktion till “Flytt, One direction, arg tonåring och annat som händer just nu!

  • juni 22, 2015 kl. 11:02 e m
    Permalink

    Toffel. Haha. Nja. MAN får böja sig för husfridens skull. *ser Jazz’s saker som står där JAG vill att de skall stå*

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.