En midsommarnatts dröm – tja… kanske inte riktigt!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/en-midsommarnatts-drom-tja-kanske-inte-riktigt/

Så – dagen då vi sjunger om små grodor och dansar kring en fallossymbol är nu avklarad med samtliga delar av kultur avklarad – eller….. kanske lite alternativa lösningar på en del punkter…… typ …… 75 % av dem skulle jag tro kanske………eller något typ.

Låt oss vandra igenom detta tillsammans och bocka av de olika delarna så vi kan gå vidare i livet med detta avklarat.Då ska vi se, gäster?  – Jeep här får vi full pott – detta var en salig blandning av diverse individer och dess avkomma, samt ett gäng fyrbenta vänner – så på punkten gäster kan vi enkelt kryssa i rutan MVG – till och med med bravur då vi lyckades tränga in alla i ett tält som var något i minsta laget.

Tältet – ja, vitt – 3 * 6  meter – blandade möbler och diverse bestick – blommor mm  – ja allt som krävs så även här klarade vi av det – till och med ett bänkset a la festival – lampor i taket – en totalt jävla värdelös myggpryl – verkade mer vara ett spa för mygg där de vilade upp sig mellan attackerna –

Självklar hade jag ordnat med belysning till träden i trädgården  – men det sket sig – regn, elkoppling och jordfelsbrytare är en rätt kassa kombo.

Grillar – jepp, 2 klotgrillar  under parasoll – check!

Väl samlat var vi i runda slängar 25 2-benta och till slut 3 4-benta. Kaos en stund, men vält grillarna var tända så rullade allt på – 2 typ åt sill resten grillade, vissa gick på HCFS – eller va fan det heter – osv osv – förr åt alla samma – nu är det som en jävla restaurang varenda gång man har fest, gluten, laktos, diet och icke diet! – Men det var skönt – alla hade sitt eget med sig – så här gled vi igenom utan problem – check!

I en allt hastigare takt rullade drycker in och stämningen gick från skitbra till episkt – och så var hela kvällen, avbrott för trumpet med Hermann allt var bra……… MEN

Nu kommer vi till Spotify . Sonos .. osv .- kvällen innan hade jag satt samman en spellista – för slippa allt sådant– Men ICKE – naturligtivs vaknar varenda jävla DJ i takt med promillehalten stiger – Byt låt, Byt låt ,Byt låt – jävla tjatande hela tiden och sista timmarna gick åt till att lyssna ca 12 sekunder på en låt innan den byttes ut av någon annan – Nästa gång kommer jag köra två låtar max – hela jävla kvällen och den som klagar kommer jag skjuta på med luftpistol – bara så ni vet…….. Ja, jag har en  – tom en 5,5 mm – kolsyre – bra klipp!

Naturligtvis dansade jag mest för visa Anna, som aldrig deltagit i svensk midsommar hur man dansar små grodorna – kanske inte direkt symboliserade små grodor, mer en full gråsäl – typ. Men hon var imponerad – eller så skämdes hon mest kanske ….

Allt detta fortgick långt in på natten och väl i säng efter kört hem de sista, alltså inte slängt ut – utan kört hem dem så lade jag mig till fågelkvitter och en aning om att solen var på väg igen – underbart – kärlek!

Nu är alla bevis undanröjda och en ny afton är här – en lika underbar afton eftersom jag är med människor som jag älskar och som älskar mig!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.