Att flytta en Torkvinda – exakt hur svårt kan detta vara – som att bärga Titanic typ!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/att-flytta-en-torkvinda-exakt-hur-svart-kan-detta-vara-som-att-barga-titanic-typ/

Blev ett par rundor till Snårarp i dag – alltid lika intressant en lördag – för där råder total anarki – alla ska in först och slänga – gärna med släp som de överhuvudtaget inte kan manövrera – nix- kaos. Dock gick det över förväntan – Miljöhitler höll sig lugn så vi kunde snabbt lämna denna plats. Nu var det dax för dagens uppdrag – enkelt tänkte jag…… Jag tänkte jävligt fel……… Riktigt jävla fel…………

Ni känner alla till de där trevliga torkvindorna som står i alla trädgårdar – som man använder de ljusa månaderna att torka sina kläder – mysigt, kläderna luktar så gott…. underbart. I dag hade älsklingen bett mig flytta vår sådana vinda till en annan plats i trädgården – vilket jag tänkte kan väl ta en timme i anspråk – gräva upp och gräva ner – inga konstiga grejor direkt.

Eftersom max belastning på en sådan kan vara ca 15 kg så behöver man inte gjuta en större klump för skapa stadga – men här stötte vi på patrull.

Anna´s vinda var fäst i klump – hemmagjuten – tyngden i denna samt omfånget gjorde den mer lämplig för ställa en rymdfärja på innan start – eller varför inte balansera ett hangar fartyg på – typ. Det blev till att gräva – slita -dra – hasa aset till den andra delen av trädgården – där det förberedda hålet fick göras större – lite som nedgången till en gruva, stöttor så jorden inte rasade in med man grävde – en stege ner i hålet – tills väl aset var på plats.

Tillbaka till hål 1 – som var som ett gigantiskt slukhål – man kunde knappt ana botten – slängde man ner en brinnande fackla så nåde den inte botten innan man tappade synen på den.

SÅ efter ha fyllt i detta hål med allt jag kunnat finna, grannens Datsun, 4 soptunnor, 5 miljöpartister var det dags att sätt tillbaka gräset där som jag fint skurit loss innan – och klockan hade snurrat betydligt mer än en timme. Dock blev jag kräftröd på delar av min lekamen – som säkert kommer göra ont i kväll!

I morgon blir det Tosselilla med alla kidsen – full fart – grilla burgare och bada typ

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.