8 månader senare – flytt, bygge och kärlek i löjliga mängder!

http://www.lyxkrasch.se/juni-2015/8-manader-senare-flytt-bygge-och-karlek-i-lojliga-mangder/

Tiden är en faktor- så menar man inom fysiken och det kan man väl köpa – förstå är tveksamt om man inte är lite som Stephen Hawkins – men ok. Tid är något som passerar och ofta lägger vi sinnessjukt mycket fokus på tiden framför oss. Vi planerar så in i helvetet för sedan ägna våra dagar till att korrigera dessa planer som inte blir som planerat – så vi blir egentligen bara administratörer av vår egen tid utan kontroll……….

Det är säkert bra – men varför inte titta lite mer på det korta perspektivet och leva där – nej, det innebär inte att man flummar för man fortfarande ha sjyssta målbilder – bara inte detaljplanerade – funkar kanon.

Nu är det 8 månader sedan jag träffade Anna, och nu är det sista delarna av flytten kvar – vi bor ihop – underbart. Naturligtvis har det varit en del planerande men framförallt har vi låtit oss leva – ok, rummet tog lite längre tid – men det blev bra – grabbarnas rum blir färdigt i helgen – så är det klart.

Det fräcka som varit är att föra samman 2 familjer med olika kulturer och vanor – vilket faktiskt utan allvarligare skador än upprörda toner fungerat underbart smidigt. Det är inte så lätt – men vi har gjort det – för vi har inte detaljplanerat utan haft ett mål – men ändrat på vägen – inte ändrat planen för den fanns inte på detaljnivå – utan levt här och nu – för sedan  gasa och bromsa i den takt som banan krävt.

Nu stundar sommaren och semester – underbart ska det bli – att foga samman detta och se hur alla blommar ut – det är kärlek – inte bar den rena kärleken jag har till Anna utan även den kärleken som växer till hela familjekonstruktionen – magiskt. åra långa middagar med diskussioner – läxor och allt annat. Det är så fräckt –

Så , man kan säga att denna nationaldag så tar vi ytterligare ett steg mot vårt mål – för det känns rätt – med detta önskar jag moder Svea en magisk dag och tillönskar alla ett trevligt firande

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.