Skandinaviskt rekord i sprängningar, ny herre på täppan och svensk media suger!

http://www.lyxkrasch.se/juli-2014/skandinaviskt-rekord-i-sprangningar-ny-herre-pa-tappan-och-svensk-media-suger/

Intressant vecka detta varit  – med massa spännande nyheter och händelser som helt klart i många fall sätter Sverige på den internationella kartan med kraft. Tydligen slog vi rekord i sprängningar – Malmö har slagit hela Skandinavien redan och de som sitter i Europa lär vara förvånade …………. inte jag…….. precis som väntat…… Jävla trams hela tiden! 

För ca ett år sedan blev det gigantiska löpsedlar om det sköts i Malmö eller gud förbjude ännu värre – sprängde något i luften — Nu är det på sidan fem, strax efter bridgeresultatet från ålderdomshemmet döende uttern i Svalöv. Vi bryr oss inte längre…. för alla med något i huvud har insett att Malmö kommer försvinna ur den del som vi kalla civiliserad värld.

Det har hänt en massa i veckan – SD fick över 20 % i en mätning och gick förbi Moderaterna i denna mätning – utomlands var det en helt ok nyhet  – I Sverige – knäpptyst i alla ”riktiga nyhetsmedier” – inte ett jävla ljud – inte en rad – nu såg jag inte alla men många – jag tycker det är en rätt stor nyhet när ett relativt ungt parti passerar till 2:a plats och endast är en-två % från det största – men NEJ – hade det varit miljötalibanerna eller KD – då jävlar …… men inte SD – för här har man kommit överens att bara skriva skit.

Hade Jimmie Åkesson ramlat i sin egen trädgård och råkat bryta av en tusensköna – då hade skiten hamnat i högsta domstolen för miljöbrott – men när Åsa ” från Helvetet” Romson målar med blyfärg – då förlåter vi.

Jag förutsåg denna utveckling redan när SD hade 5 % – för jag visste att vårt fullständigt utvecklingsstörda etablissemang inte skulle ändra taktik – för det gör de inte – för då måste man säga – Fan, vi hade fel! Det kan man ju för fan inte göra ……… Ska bli kul och se vad de har för ursäkter när SD är störst och är de som kallar till förhandling i stället ………. ska bli kul att följa när Fridolin, Löfven m fl ska säga när de får inse att de skulle nog snackat med dem innan……..

En annan intressant sak med denna utveckling är att nu har SD passerat gränsen, gränsen där det är ok att säga att man är SD anhängare och stödjer dem – detta kommer ytterligare få dem att växa nu – för nu kan ingen säga något – seriöst – de är större än MP och V tillsammans, troligen kan vi kasta in KD oxå för komma nära ens.

Jaja, vi får väl se vad som händer. Men helt klart har svensk inrikespolitik fått en ny spelare av rang nu – som inte kommer kunna tigas ihjäl, smutskastas ihjäl eller annat – nej, vi kommer få lyssna nu. Intressant som fan, ska bli kul att se vem som först kastar vit flagg och börjar samarbeta – FP,C,M…….. någon gör det – för alla vill vara med och ha makt!

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.