De kränktas förlovad land, slut på semester och snart ett år utan sprit!

http://www.lyxkrasch.se/juli-2014/de-kranktas-forlovad-land-slut-pa-semester-och-snart-ett-ar-utan-sprit/

Tjohej – det blir helt klart lite sporadiskt så här på semestern som jag angriper denna sida och skriver något sit som troligen få ändå läser samt ännu färre egentligen förstår  – men det ska bli bot och bättring – har lite ideér på nytt format och kanske lite mer snabba uppdateringar oftare   –  nyfiken på det där med videoblogg – men ska bara hitta ett bra filter till Selfie biten…… I Sverige är fan alla kränkta hela jävla tiden -…….. tröttsamt….

I veckan har tydligen någon rappare som ingen känner till lämnat TV4 studion i protest för de hade tydligen med någon tjej som ska ha sagt neger vid något tillfälle…….. Seriöst…. Kränkt…….. Tja….. nu har jag inte lyssnat på hans skitmusik – men troligen säger han säkert en jävla massa nedvärderade saker – kanske Hora, mm vem vet ….. Men Neger – fy fan vad kränkande ………. jösses…… skärp er för fan börjar bli löjligt………

Tydigen har även migrationsverket problem på sina anläggningar – Muslimer mobbar kristna och säkert tvärtom – seriöst, om man nu har haft det så skitilla där man kommer ifrån…….. lägger man fokus på detta när man får lugn och ro…… om ja, skicka hem igen – direkt – utan passera gå.

Semestern lider mot sitt slut och som alla andra har det varit sådär väder …… skillnaden är att jag väljer att acceptera vädret och ha det kanon ändå – för handen på hjärtat – kan du göra mycket åt det…… Nej just – så glo i era väderappar så mycket ni vill – jag öppnar dörren och tittar ut – funkar kanon och stämmer oftare än appen.

Det har varit ett byggande under semestern – ett gigantisk trädäck har tagit form, som växte för varje dag – tror jag blivit beroende av tryckimpregnerat trä och därför fortsatt expandera hela tiden. Men nu är det klart…………. kanske…….. Mohaaaa…….

 

I morgon blir det till att fira älsklingen – hon fyller år – och det blir familjen med lite mat och mys…. härligt. Naturligtvis grillar vi….. mer kan jag inte säga…. vissa gäster läser här ………. men efterrätten blir magisk – så ni vet…….

Nästa vecka är det 1:års jubileum för mig, för ett år sedan gjorde jag slut med alkohol – och har nu passerat alla årstider mm – coolt – för fan…….. den är inte saknad ….. inte ett jävla dugg…… för exakt, med handen på hjärtat – tillför den egentligen förutom goda smaker som är nyttigt för dig……. inte ett jävla dugg. Men det blir mer om det i kommande bloggar.

Nu är det mat och sen blir det nog en sväng till Åhus – har fan inte ätit glass där i år – katastrof – men åtgärdas nu!

 

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.