ca 75 mil, värme, semisemester och annat skit sista veckan!

http://www.lyxkrasch.se/juli-2014/ca-75-mil-varme-semisemester-och-annat-skit-sista-veckan/

Semester, värme och massa saker – hinner inte riktigt med att dokumentera det som sker – eller om vi nu skall vara helt ärliga – har inte pallat – så det blir lite sporadiskt nu i sommar tider. Dock, har livet rullat på som vanligt – dvs i högt tempo med break för vila – har faktist tagit mig flera dagar ledigt utan besöka kontoret – skönt som fan…….. Ska visserligen dit en runda i morgon och kundbesök på tisdag – men sen……….. är jag ledig tror jag.

Igår var det en sväng till Åhus på kvällen – mysigt som fan – sen lite allmänt mys hemma. Dagen har gått till att köra Hermann till Kollo – Filmkollo, skitcoolt – norr om Göteborg – han är där hela veckan och de spelar in en film so mvi får se på nästa lördag – sjukt fräckt – han är i väg en vecka, själv – de börjar bli stora nu – spännande och utvecklande för honom.

Har försökt hänga med lite i nyheterna, var tydligen Almedalen i veckan som gick – hmm…. så fan inte en enda partiledare – missade det totalt. Tydligen är det slut idag – men i morgon har FI en inofficiell dag där – typ en hemlig feministisk tillställning, seriöst – vem bryr sig utom vissa attackflator – men jag menar övriga- så det lär jag nog missa det oxå.

Dock kom jag på en sjukt bra grej att spar pengar på i regeringen – jo, nu är vi ändå har Decemberöverenskommelsen – så kan man ju ge alla Alliansen riksdagsledamöter tjänstledigt utan lön till 2018 – ja, de ska ju ända bara lägga ner sina röster – så varför kosta pengar – borde kunna bli en slant att lägga på något vettigare – eller……. nä, så enkelt kan det inte vara .

Tydligen har Grekland kris – typ för 87:e gången på 3 år eller något, de ska tydligen rösta – och vad jag kunde förstå var valsedeln så komplex att de knappt kunde hantera den……… tja,….. att de har kris verkar helt orimligt baserat på att de inte kan ens fixa en valsedel…… men tydligen verkar nej sidan vinna – nej till …… att få mer pengar från EU??? – Fine tycker jag – jag röstar oxå nej, låt dem hoppa av för fan….. ja, visst finns risken att Stormogulen Putin kastar in lite pengar och får kontroll där…… men vis av erfarenhet så röstar säkert Grekerna bort hans krav sen oxå om återbetalning  ……. så det löser sig.

En anna fräck nyhet  – satt i bilen och hörde följande – ”Svenska Kustbevakningen har räddat 300 flyktingar…….” Funderade en stund, va….. har typ Öresundsbron rasat, Har finnarna plötsligt börja fly med överfulla ( läs och flina) Finlandsbåtar eller vad händer – nej det var fan i Medelhavet – Vad gör vi där? Jo , Tydligen hjälper vi alla de andra länderna där nere att rädda flyktingar som åker på bananbåtar från Afrika – seriöst, har inte de länder där ner tillräckligt med båtar så vi måste skicka ner en av våra – vad har vi – typ 4 eller något skulle jag gissa med tanke på vad vi satsar på vårt eget kustförsvar och kontroll! Jösses!

Nej, nu blir det semester igen  – mycket på gång och det blir tom med lunch i veckan med en gammal bekant som håller på att starta upp lite kul verksamheter inom samma som jag pysslar med – ska bli trevligt att se vad de har på gång och kul för vi behöver bra samarbetspartners – alltid bra. Gäller titta framåt och finna nya vägar samt möjligheter – spännande !

 

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.