Var är den där arbetslösheten alla pratar om – Fredagmys är latin och betyder full Hemma!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/var-ar-den-dar-arbetslosheten-alla-pratar-om-fredagmys-ar-latin-och-betyder-full-hemma/

Så, fredag – och fredagsmys – typ eller något, Gillar uttrycket att Fredagsmys är latin och betyder full hemma – för så är det nog rätt ofta, man rasar hem efter en tur på Maxi, slänger ihop taco till skrikande barn och glider ner i soffan med en BIB – rött – somnar till 22 nyheterna  – vaknar till för det obligatoriska fredagsknullet – för sen somna om. 

Rätt tragiskt, men så ser det nog ut ofta – fan vi är inte bättre här idag – Pizza, soffa – men hur det blir på den erotiska avdelningen vet jag inte än – kräver lixom min partner här. Detta är ännu inte beslutat – så…

Har hållit på nu i snart 2 veckor med att söka folk till oss på jobbet, ett par nya stora projekt som skall igång, var fan är ni som är arbetslösa – det är ju så många säger politikerna – men seriöst……… vi har gått via olika medier och sociala medier – lägger en länk här i slutet oxå – men svagt med ansökningar. Är det bara för sossarna vann så nu väntar alla på höjda bidrag istället?

Ja, vi sysslar med Telemarketing och nej, det innebär inte dåliga löner, slavliknande förhållande och pissig arbetsmiljö – hos oss har vi inte den modellen – vi har sjukt coola lokaler, troligen en av Sveriges bästa säljledare – sjukt bra utbildning får ni – och det är bra produkter – ni ska inte kränga kalsonger eller tidningar till blinda !

Vi har även möjligheter till träning – det kommer en instruktör minst en gång i veckan – kör pass på jobbet – medlemmar i Kontakta ( höga krav på vår bransch) och avtal med Unionen självklart.

Så trodde ni det var ett pissjobb har ni fel, det innebär inte att vi tar vad som helst – för de som vi bedömer vara rätt kommer få löpande bra utbildningar – fräcka tävlingar mm – vi är ett gäng som skadar till Barcelona i vår när vi nått vårt mål.

Att kunna sälja över en telefon kräver en sjukt disciplinerad och duktigt säljare – har du grunden har vi resten – så, var är ni Kristianstad – eller det är för jobbigt – sitter hellre med en jävla latte och gnäller att ingen bara fyller din plånbok med lovor – eller bitter på kapitalet och anser att man inte ska stödja detta – fine, sitt du kvar i den lilla bubbla, men ni som vill vara med på en cool resa och märka att resultat ger utdelning i cash och annat kul – fan hör av er – för detta kommer bli en sjukt fräck resa – så för fan, ta ut tummen och sök, lämna det där jävla pissjobbet som du hatar varje dag och skapar ångest  – så skapar du en framtid med fart, fläkt och skratt!

http://www.salesahead.se/lediga-jobb/infomedia-kristianstad/ 

Nu blir det pizza – så ha det för jävligt – eller ha det bra – för det är du som bestämmer ?

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.