Träning på jobbet, utmaningar och Casual Friday is comming!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/traning-pa-jobbet-utmaningar-och-casual-friday-is-comming/

Så, torsdag – det har faktiskt varit torsdag  – varit rätt seg idag på dagen, har känt mig outvilad – trots god sömn – vettig kosthållning – och numera träning oxå – kan vara lite trötthet på fucking vinter – inte för vi har någon vettig vinter utan mer öststatsfärgad tillvaro – grått, kallt, fuktigt – ja, pisstradigt – är en sommar människa helt enkelt, gillar värme, sol och den typen av prylar.

Förhoppningsvis kan vi snart ha en liten vår i antågande och därmed lever allt upp, människor man möte upplevs gladare – vilket de troligen är då de slipper frysa och huttra runt. Jag har aldrig frusit så mycket som här i Kristianstad – det är fan skitkallt när det är typ 2 plusgrader – helsjukt!

Men, skit i det nu – sommaren kommer säkert i år oxå – och har vi lite tur kommer västhuseffekten lösa resten – och vi får medelhavsklimat – längtar.

Såg någon nyhetsflash – de hade tydligen ett möte om klimatproblemen – alla möjliga höjdare var där – det kom typ 160 privatjet inflygande – så de fick öppna en gammal militärflygplats för kunna ta emot alla – Hmmm…… är det bara jag som kanske tycker det är lite konstigt, eller …….. Hmmm…… 160 privatjet – till ett klimatmöte – kanske läge att samåka lite!

Direkt efter jobbet var det dags att hänga med på träning – vi har en trevlig PT som kör ett pass varje vecka hos oss- lokalen används då som träningslokal – skitcoolt – och en ruskigt trevlig förmån anser jag. Har inte kunnat vara med innan – men idag hängde jag på – jag, och en flock honor – så bara köra på. Måste säga ett jävligt kul program och känns bra nu – extra kul eftersom man tränar i en kontorsmiljö  – fräckt! Får bli ett av de passen som skall köras varje vecka – helt klart – ett lagom lätt pass som hela tiden ändras så man lär sig massa nya grejor – kul som fan.

Vår färg på jobbet är samma som IFK – Orange – och jag har fått tag i en orange Onepiece – med korta ben – bild finns på FB – och ska se om jag kan få med här – detta har skapat en viss utmaning – den skall nämligen nu få följa med till Swetec på tisdagens TRX pass – och det finns önskemål – att den skall vara min klädsel i morgon på jobbet  – Hmm…….. Tja….. vi får se…. Sker det lär det finnas bildbevis…….. men – jag brukar inte vara feg direkt.

 

Så, snart fredag och det blir en lugn afton – lite matlagning och bara mys. Ska bara se om jag överlever morgondagen

Tack & Förlåt!

10943742_10153082975203606_3283523926776683072_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.