Tisdag, jobb, träning och kärlek – Träningen börjar mer och mer bli som Star Wars !

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/tisdag-jobb-traning-och-karlek-traningen-borjar-mer-och-mer-bli-som-star-wars/

Tisdagen brukar kallas sämsta dagen i veckan – en mystiskt myt som har skapats av företaget grundare – och inleddes på tidig tisdagsmorgon med en jag ogillar tisdagar bild på FB – denna sekt har nästan blivit accepterad av alla – tom med jag var på väg in i Tisdagsdemonens grepp!

Men, som av en slump och med stor kraft bröt jag denna trenden idag – Morgonen var kanon, vaknade på bäst möjliga vis och nog om det ……. men ni kan vara lite avundsjuka…… så det så …..

Morgonen inleddes med möten, snabb planering med av lite PR – prylar – Tack Allkopiering för snabb service – som vanligt – snyggt som fan! Mycket små fix idag – möte hit och möte dit – planera lite uppstarter – fräckt projekt som startar i morgon – sen är det nog projekt starter varje vecka ett tag framåt – hur kul som helst !

Vi börjar får bra koll nu när vi växer och det är fräckt att se hur människor växer med uppgiften – ska bli ett sjukt spännande år – massa kul, vi söker fortfarande folk – så varför inte höra av er – jag kan svara på många frågor – och sen skicka er vidare till rätt person.

Efter jobbet var det dax – att testa hur det var med foten – ett lättare TRX-pass var inbokat på Swetec – lite nervöst, men sjukt sugen – har haft sjukt ont så ville inte överköra. Men det gick så jävla bra, min fantastiske coach/PT bytte ut vissa delar så det inte skulle belasta fötterna – så jag fick göra typ en miljon Crunch – så räknare med minst att vakna med ett sexpack – eller ……. kanske inte.

Lagom tempo, hade kunnat köra lite hårdare på slutet – men ville känna mig för och inte riskera skadan. Det roliga var att en annan aktivt deltagare var med från vår grupp – Pain Game 2015 – Tänker inte nämna vid namn, men …………..

Vi var en trevlig grupp på 5-6 pers som angrep TRX – Banden, under övervakning av Darth Vader – på min högra sida ( stående med ansiktet mot ankaret) återfanns, den goda – lite som en Luke Skywalker, På andra sidan återfann vi från höger till vänster – En energisk tjej, måste tillhöra de goda – sjukt duktig – sen kom mörkrets krafter – Darth Vader själv, nu är det bra att Darth Vader är en kvinna här på gymmet – för Darth envisas med utryck som spänn rumpan , och är man inte snabb nog får man ett slag med lasersabeln direkt.

Rakt mittemot mig stod atleten från Pain Game 2015, är lite rädd för honom för redan under uppvärmingen ville han ha ett kvastskaft – tror han ville slå mig. Sen när vi satte igång, ja – Hmmm….. han tog i – satan vad han tog i – Psykning på hög nivå. Så jag fick ju lägga mig till med ett ansträngt leende och hänga på. Efter ett par rundor så började jag inse att jag hade övertaget – varpå kraftig psykning kunde sättas in. För att återkoppla till Star Wars, tja….. vet inte riktigt vilken karaktär man skulle kunna placera där – men, lite som Yoda – fast utan kraften! Hehe

Jag hade ett sådant där konstigt pulsband på mig, och sen kunde man se hur man lidit på en stor TV – i realtid troligen – troligen sänder de live ut till vältränande människor som sitter och äter chips samt tokgarvar åt oss.!

Nu ska det bli spännande att se hur det känns i morgon – men jag börjar verkligen gilla dessa snören mm . Sjukt bra genomkörning av kroppen!

Snabb runda till affären – I träningskläder, svettig mm – seriöst – vad händer med mig! Sen Till Helgedal, gräddstuvad pytt stod på menyn – en skön dusch och nu bara mys med kärleken !

Tack & Förlåt!

Nu håller vi tummarna att vi kan köra igen i veckan – inga skador tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.