Terror i Paris och närmare – tänk dig för innan du väljer anfalla mig!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/terror-i-paris-och-narmare-tank-dig-for-innan-du-valjer-anfalla-mig/

En sådan dag, en mörk dag med det som skett i Paris, och nu har alla olika versioner om vad, vem och varför – samt vad blir konsekvenserna av detta – och man försöker förklara det ! Det går inte att förklara – det är totala galningar som genomfört detta som är helt jävla hjärntvättade av någon tosig ledare. Väljer inte att spekulera i var de kommer ifrån, det får tidningarna göra – det kommer säkert fram förr eller senare.

En sak är säker, oavsett vem som står bakom det så har de valt att attackera yttrandefriheten – dvs lika mycket min rätt att skriva vad jag vill här som Tidningens rätt att visa satirbilder på profeter – för oavsett vad vi tycker om vad som trycks, skrivs eller visas – så är det tillåtet! Jag tycker inte som många av andra – men jag är fan beredd att dö för till och med Miljöpartiets rätt att uttrycka sig – hur jävla dumt det än är.

Att det sen dessutom är fega jävlar som ger sig på obeväpnade och försvarslösa människor gör att det skall bestraffas hårt, jävligt hårt – skoningslöst. Nu kommer många säga – det är vårt fel, det är synd om dem osv – NEJ – det är det inte, det är ett aktivt val att skjuta ihjäl oskyldiga – och då har man förverkat rätten till behandlas som människa – man valde själv stå utanför!

Detta som skett nu har skett tidigare och kommer ske igen – men det får inte innebära att vi lägger oss ner platt och anpassar oss så de onda krafterna vinner – Aldrig, slå tillbaka – slå hårt och kraftfullt – inte något djävla mesande med gulligull. Lite som en gammal klassisk film, de Omutbara – Sean Connery, Om de skickar en av dina killar till sjukhus, då skickar vi en av deras till Bårhus! Det språket förstår de – tro mig!

Nog om det – idag har varit en intressant dag – mycket kul, men även lite som inte jag tycker är lika kul – jag vet att jag är en kontroversiell person och det är min grej – lugnt, jag hanterar det och har en tjock hud – skiter i vad folk har för åsikt om detta. Samtidigt är jag numera en mycket tålmodig man, en lugn och balanserad man som värnar om mitt microsamhälle – dvs de nära mig och de som betyder något för mig. Detta är en bra egenskap enligt mig själv och enligt de som jag älskar – dock har detta en nackdel, för eftersom det finns många som är experter på antingen mitt liv eller eventuella saker runt mig – så väljer man hellre att delge sina ”sanningar” till andra än till mig, för att ta ut nappen ur munnen och våga ta det med mig – nej, usch – tänk om det inte är så – då blir han kanske arg – Näääää …….. tror du!

Jag brukar skoja och säga jag är som en Kuvasz – en ungersk stor Vakthund, som användes förr framförallt till att skydda sina hjordar med djur mot tjuvar – en hund som är känd för sin vaktinstinkt samt beskyddande inställning mot sin flock – en riktigt nallebjörn,  tills du väljer hota min flock – då blir den riktigt trist – ruggigt trist för den som försöker. Det är lite på skoj och lite på allvar – så, vill man inte att denna Kuvasz skall bli farlig så bör man inte reta den – för märker den att någon far illa i sin flock då agerar den – snabbt, hårt och kraftfullt.

Så mitt tips är att försöka ta det direkt med Hunden, inte försöka smyga runt den – för den hör, ser och märker allt – och agerar.

Så, lite konkret – är du nu expert på mig och vet allt – stäm gärna av med en som faktiskt är mer kunnig i mitt liv – nämligen ……… Just det, jag! För då riskerar man inte att bli biten hårt för man trodde man kunde allt – och valde vara en nyttig idiot som springer någons ärende utan veta det – vill ni vara sådana – herregud, sök till ISIS – de söker idioter som vill springa med bombbälten och liknande – men undvik mig och min flock – för er egen skull!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.