Stödstrumpor, ishalka och cykel – dum kombo – järvtecken!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/stodstrumpor-ishalka-och-cykel-dum-kombo-jarvtecken/

Hade bestämt mig att Onsdagen skulle gå i glädjens tecken och bara sprida kärlek runt mig – tja…. det sket sig från start. Fortfarande sjukt ont i fötterna och nu var det ingen utväg – var tvungen kolla upp, jeep – överansträngda, hur då ? Jag som tagit det så lugnt ! 

Så, efter konsulterat lärda och erfarna inom detta område, alltså området – Medelålders otränade män som tror de är 20 år när de börjar träna igen! Skaderisken är något större än Sjävmordsbombare, Älskar till Dolly Parton eller rådgivare i Bushadministrationen – alltså runt 110 % – och detta kan jag bara skylla min envishet på  – INTE mina underbara coacher – så det så. Men lärt mig nu – lite som en inte helt okänd VD på ett inte okänt Telemarketingföretag nämnde att det var nog väntat samt att jag fick nog själv märka att det inte höll.

Jaja, Smärta är en högre form av njutning – NEJ – det är det inte – det är pissjobbigt, visserligen har jag en mycket hög smärttröskel – men detta är pisstradigt.

SÅ till allmän munterhet på arbetet var det bara att iväg och skaffa Kompressionsstrumpor – ja så heter det till oss vältränade och nu idrottskadedrabbade starka män – Stödstrumpor har pensionärer – och där är vi inte – FRÅGOR på det?

Jaja, iväg på lite lunch i Hässleholm med BNI – börjar ta sig och detta kommer bli en bra grupp – känns så, gillar denna bygden – sjukt många trevliga företag och drivna företagare – Stekt Fläsk med Bruna Bönor – kärlek inget mindre !

Väl tillbaka hasad till jobbet så fortsatte smärtan – svårt som fan att fokuserar sig när man har konstant ont – ska aldrig mer ifrågasätta de som har kronisk smärta – aldrig mer!

Jaja, hem till föräldrarna sen för installerande av en smarttv till dem – lite router mm så de kan använda den fullt ut -verkar funka och ömma modern såg till att näringsintaget var välbalanserat – och mättande. Väl hemma igen – var det dags att packa lite smått sen cykla ut på Helgedal – och umgås med underbara Anna- då tänkte jag att jag skall ta efter min PT fullt ut – Darth Vader har lärt mig massor, men denna övningen har hon bara berättat om – man tar en Cykel, mörket och is på vägen – genom sista kurvan skapar man en glidande rörelse som är omöjlig att avbryta – baserat på fysiska regler såsom tröghetseffekt, rörelseenergi och massa- så där låg jag i en hög med Monark – dataväska och ont i fötterna – stukat självförtroende och en ramsa ord som troligen kunde fått den lede själv att rodna – men bara halta vidare – för en varm dusch, en kall Clausthaler och en varm Kvinna väntade på mig – så det var värt detta lilla Robinsson Äventyr på vägen.

Nu skiter jag i onsdag – har inte bestämt huruvida onsdagar skall elimineras bland veckodagarna – eller vi ska ge den villkorligt så länge!

Tack & Förlåt

Obs – Benen på bilden har inget med mina ben att göra – mina är hårigare, har ärr och framför allt svullna som fan! Så det så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.