Social-alliansen, fega politiker och annat skit som retar någon!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/social-alliansen-fega-politiker-och-annat-skit-som-retar-nagon/

Hade egentligen tänkt skita i inrikespolitik – för vi för närvarande inte har någon som helst debatt eller opposition – utan en hela jävla färglådan är blandad till en satans sörja.  Det började med den i min värld helt idiotiska decemberuppgörelsen – där min röst plötsligt blev en röst på MP – vilket aldrig skulle skett – aldrig!  I en desperation att undvika behöva söka stöd hos SD valde alliansen och den rödgröna röran slå sig samman – i en lös koalition – som troligen någon kommer svika rätt vad det passar. OK, det är bra när alla kommer överens – NEJ, det är det inte – det är som att stanna i utveckling – och allt man gör blir en skitdålig kompromiss.

Nu kom det som stör mig sjukt, ja – jag är för tidiga betyg – för jag tror barnen vill ha det och dessutom är det ett bra sätt att få kontroll på vilka nivåer som de har. Detta har naturligtvis MP mm hatat – för de ”Man kan mäta kunskap på andra sätt” – inte för jag vet vad fan det betyder – men troligen innebär det att den som kan göra bäst vin på maskrosor – samt odla bäst cannabis får bäst betyg.

Men, detta hade vi kunnat undvika om Alliansen höll sin linje, för då hade de fått stöd av SD att driva sin politik – skit i att de fått stöd därifrån, någonstans måste ju det vara idén att få igenom sin politik som är viktigast – då hade alla fått betyg från åk 4 – kanon! Men nu i sin satans feghet valde man krypa ner under täcket med MP mfl – så nu ska vi testa på 100 skolor – ( det finns 800 friskolor + alla kommunala ) –

Detta är svineri! Till valet 2018 föreslår jag att vi lottar ut skiten, för att rösta spelar inte någon roll längre – för överenskommelsen skall gälla fram till 2022 – pinsamt. Det är banne mig mer trovärdighet i Greklands politiker än mupparna som kör här i svedala! Detta kommer om det får fortsätta innebära att Sverige kommer förlora minst 8 år – om inte SD lyckas få egen majoritet – vilket inte är troligt.

Dessutom är det inte bra – för det är inte ett bra alternativ – dock kan ni sittande partier skita i lägga en spänn på valkampanjen 2018 – för helt ärligt, det kvittar hur fan vi röstar – för ni kör ju Gangbang med alla där i riksdagen bara för sitta kvar – fjollor! Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.