Sköna söndag, solen har återvänt och lite annat skit jag funderar på!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/skona-sondag-solen-har-atervant-och-lite-annat-skit-jag-funderar-pa/

Solen har återvänt – kanske inte med full värme än – men med Ljus, så jävla nice – saknad! Kan inte skryta med att det går i många knop i dag – bara lixom flyter med – lite mat i ugnen.  Barnprogram på TV – vissa spelar andra pluggar – full rulle eller ………..

Själv har jag handlat lite prylar till ett byggprojekt – start i veckan – ska bli trevligt. Lagom stort och hanterbart. Är lite svag i kroppen efter passet i går – känns fan – återigen har jag upptäckt nya muskelgrupper som troligen är onödiga eftersom de inte varit aktiva tidigare – men nu plötsligt ger sig till känna.

Tyvärr missade jag Mello i går – och det verkar som jag kommer var upptagen alla andra lördagar oxå – sicken otur. Får försöka klara mig utan detta…………..

Veckan som kommer är en spännande vecka – mycket nya grejor på gång och många vägar att gå – ska bli häftigt at se hur detta går.  Det blir säkert en del saker som inte går som planerat – men det är det som kallas livet – bara göra om och göra rätt!

Ska på utvecklingssamtal med store grabben i morgon och sen föräldrarmöte – så där lagom upplyftande – alltså föräldrarmötet – rätt tradiga brukar de vara – men bara bita ihop.

Nix, idag blir det inte speciellt mycket här – orkar inte – tänkte passa soffan lite idag – känns som en skön idé

 

Tack & Förlåt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.