Skitmåndag som blev bra, föräldramöte och cyberungar!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/skitmandag-som-blev-bra-foraldramote-och-cyberungar/

Måndag – började precis som en måndag gör ibland – store grabben var av med nycklar- cykla hem – men sen hittade han dem – självklart – för de låg i fickan – bra sugen på sätta ut honom på blocket – men får väl inte tillbaka annonskostnaden – ( skojar, hade säkert fått det)

Hela förmiddagen kändes som man bara väntade på att någon skulle säga något så man kunde få vräka ur sig lite – avreagera sig, bästa hade varit åka till gymmet. Det blir det i morgon – så var det fram till lunch – blev sharvarma – gillar det – bra sätt att tillaga en söt liten kalv på.

Kändes som inget funkade – då………… Äntligen började de samtalen komma som jag ville ha – Katching! – 2 stora projekt börjar konkretiseras – och nu snackar vi stora – riktiga drakar, skitkul. Dessutom kanske blir det korsbefruktningar – älskar när den dynamiken uppstår.

Möte i morgon – och planering – sen kör vi.

Sen var det utvecklingssamtal med store grabben – alltid trevligt – han sköter sig bra och jag kunde förlåta nyckelincidenten.  Direkt efter var det åter dax för föräldramöte – kan inte säga att jag är den största idolen av dessa tillställningar – de är sega av naturen.

Men, bara bita ihop – gillar alla på skolan, men det är drygt – känns som samma sak om och om igen – varje gång – de må vara grymma pedagoger, men rektorn är inte direkt någon stand up – det är en sömnpilla – massor med upprepningar. Samt finns det alltid den där – ni vet  den där föräldern som tar upp en skitsak – som de kan avhandla direkt med en lärare eller expedition – NEJ, det måste vi alla lyssna på – självklart- Där fick den föräldern sina 15 minuter i strålkastaren!

Sen vidare till respektive klass – jag fick äran att ta den lille – där har det varit lite tjafs på KIK – en klassKIK som spårat ur med elaka saker – här ska jag ge skolan en eloge – snyggt och effektivt skött – vi kom snabbt fram till att vi håller ögonen på vad som händer och tar direkt kontakt mellan föräldrar om det behövs- kändes som alla var nöjda.

Nu sitter jag med god kopp te – är hos älsklingen och blir uppassad – gillas, får återgälda detta senare.

Ha en underbar afton och lev väl – eller skit i det – inte för det påverkar mig !!

Tack & Förlåt

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.