Protest mot röd dag, vacker natur i Arkelstorp – vilket jag missade pg av andnöd!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/protest-mot-rod-dag-vacker-natur-i-arkelstorp-vilket-jag-missade-pg-av-andnod/

Så, röd dag igen, lediga – nej faktiskt inte – blev en runda till jobbet idag – inte så där supereffektiv, men lite fick jag gjort – grabbarna var där oxå – de gillar vår fart i internet – men idag skulle den store med och träna lite – ni vet lite lätt umgänge med farsgubben, jogga lite och snacka skit – typ…….. eller inte!Dagen till ära skulle vi hem till Mickes hembygd, det natursköna Arkelstorp för att springa lite – ni vet i det platta jämna Skåne – inga kullar eller annat sattyg i vägen – Eller……… Jomenvisst! – Eftersom det finns en mörk kraft i bakgrunden – Darth Vader så fanns det naturligtvis en backe, eller rättare sagt – nån jävla gud från jävla religion hade under natten roat sig med att flytta dit delar av Alperna! Mer om det senare – !

I dag kom även en annan medlem i gruppen Pain Game 2015 med – allas vår vetenskaplige Henke – för han skulle oxå testa lite löpsteg, i det platta vackra Skåne!

Sagt och gjort, laddad – Runkeepern i gång och lite uppvärmning så körde vi gång, snart tog Franz och Henke täten – medan jag och Micke höll igen lite – följer mina instruktioner så blir det nog bra – nu ska vi lägga till historien att Franz, väger lite mindre än en stöddig Rottweiler – 173 cm – smal, som röven hänger på ett snöre ! Dessutom har han redan börjat få till rätt bra tider på sin löpning, men det hindrar inte Henke – som troligen väger det dubbla – otränad – att hänga på i Franz stil – ska bli kul att höra hur detta känns i morgon – hehe !

Efter en stunds joggande i intervaller – så kom vi fram till Alptoppen – som vi forcerad – de påstår att den är 580 meter lång, vilket är lögn – minst 5 800 meter enligt mig – men det gick och det gick fan ner oxå – för sedan köra på tillbaka – vilket kändes jävligt bra idag – vet inte vad som hände men det gick lättare – apnöjd!

Tanken var att vi skulle köra ett pass till men eftersom jag har upptäckt att Darth Vader har en god sida – blev inte så fallet – enligt henne hade jag redan kört vad jag skulle!

Nu blir det istället på Fredag – för jag har fått träningsförbud i 2 dagar – vilket jag börjar känna nu – för mina ben kommer vara tunga i morgon – men härligt tunga – sen blir det lördag oxå – Fredag blir trevligt, en fredagskväll med smärta och svett – vilket jag ser fram emot – VA FAN!  Snälla Aliens som kidnappat mig – återställ mig – det är fel att se fram emot ett pass Core en fredagskväll – jättefel. Men då ska grabben med oxå – samt en medlem till i gruppen, nära anhörig till gruppens Grillmästare som under dagen varit runt i delar av Skåne för att reka ut bra grillställen – han sköter sig!

Nu blir det Sushi snart hos Jenny & Johan, ska få se deras fina mojäng, till Cykel för – träningscykla inomhus, vet inte om jag ska ta med cykelhjälm? – Lysen, det är ju på kvällen?

Tack & Förlåt

P,S I morgon är det officiell invägning – då får vi fram vår startdata – Mohhaaa! D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.