Posttrauma efter cykelkrasch, ont fortfarande och bra utbildning i kväll!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/posttrauma-efter-cykelkrasch-ont-fortfarande-och-bra-utbildning-i-kvall/

Så, vaknade upp med viss rädsla inför cykeln, men som de säger – upp i sadeln direkt. Så jag lockade ut den ur garaget med lite kedjeolja och löfte om nya ekrar. Den frustade lite men kom ut till slut – och efter lite gullande så bar det i väg – först lite trevande och sakta – men snart galopperade vi över vidderna – eller rättare sagt – cykelvägen mot söder.

Jobbet var en lång dag idag – hade ont hela dagen – fick lägga mig i sofforna med laptop på magen – och fötterna i högläge – kändes bättre då. Börjar släppa nu och prisa Voltarengel – bra grej. Lite piller, vila så fixar detta sig – men är sugen att köra snart igen. Har börjat få andra former på kroppen, troligen ingen viktminskning – mer omplacering – men det är huvudmålet – lite fastare och starkare – så får vi se vart det landar. Nu är det inte jag som har påpekat utan extern part – trovärdig också att jag ändrar min kropp.

I dag pendlade diskussionerna på jobbet mellan dildoparty, Mr Grey och lite spontant fick jag kommentaren – Fan vad du är rynkig – av vårt sociala Lejon som kan konsten att föra sig på de flesta djurparker – dock bör undvika användas vid mingel av vikt – kan bli fel!

Kvällen spenderades i BNI syfte – utbildning, lite presentationsteknik – framförallt att kunna presentera sig och företaget på kort tid – 45 sekunder – det är inte lång tid – samtidigt väcka intresse – kul och mycket bra coachning – gillas.

Jag gillar BNI, inte massa trams utan fokuserat på affärer – och det är det jag gillar. Vi håller på att söka folk just nu, drivna säljare till ett par projekt – så känner du att har någon eller vill söka själv – titta in på www.drecera.se – och maila Åsa Boketoft – så få du mer info mm. Vi kommer växa kraftigt i år – så häng på ett jäkligt bra gäng!!

Nu är det kaffe i köket på Helgedal – mys med Älsklingen och sen lite sömn……….. Ja vi sover oxå.  Fredag i morgon – sen helg – äntligen!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.