Paingame 2015, frustrationen släppt och nu drar vi gång Kaltenbrunner Version 3.0 !

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/paingame-2015-frustrationen-slappt-och-nu-drar-vi-gang-kaltenbrunner-version-3-0/

Onsdag, en dag som verkar varje vecka placera sig högt på listan av uppskattade dagar. Då utifrån de sju vi har att välja på – kan faktiskt inte komma på vilken jag ogillar mest – är nog kopplat till vad vi fyller dem – för helt ärligt, det är ju faktiskt vi själva som väljer vad de ska innehålla! 

Kände en viss frustration igår – både arbetsmässigt och träningsmässigt. Därför var jag tvungen att kolla av statusen på träningen i morse  – vi har ju som ni kanske vet en form av tävling, som startade med en utmaning – och när killar utmanar så ………. ja, det spårar helt självklart ur på alla sätt som är möjliga samt ett par som tekniskt sett inte var möjliga.

Konceptet är enkelt, tror jag – Jag ska då utifrån % prestera bättre än min kollega – och naturligtvis har vi hittat en mätpunkt – han har en sådan där fin våg som talar om allt, vikt, mm. Så, tidigt på jobbet och strippade i ”vågrummet” – och tog fram min profil på vågen – sen upp på den! Shit, det har gett resultat snabbt, trots att jag inte kunnat träna fullt under en period – ni vet, idiotskada som man får om man tar i för mycket – typsikt för oss medelåldersmän men ambitioner i stil med en påtänd pingvin som försöker flyga!

På ca en månad – 4,9 kg ner – midjan krympt med 5 cm och alla andra värden på rätt håll. Muskelmassan hade bara ökat med 0,9 % – men, det motsvarar 1,6 kg muskler – shit coolt!

Nu är det bara köra på och detta kändes skönt, för visst har jag känt och sett förändring – men detta blev ett kvitto – tack! Positiv förstärkning – gillas.

Var på BNI lunch idag – mycket nya ansikten – trevligt, ett bra nätverk börjar bildas och det är bra – gillas. Sen fick jag besök av en kund som skall starta upp – mycket trevligt för jag gillar kunna visa upp vår arbetsplats – den är trevlig och har en härlig känsla kring sig – dynamik och glädje.

Avslutade dagen med få klartecken på ett av mina projekt – start måndag – kommer bli grymt, med alla de verktyg vi har nu – kommer detta bli en bra resa för alla inblandade. Underbart!

Då energin börjar öka hela tiden blev det ett varv till Byggmax, tog med äldsta sonen som bärhjälp – ok, han kanske kan döda en massa digitala monster och är högt rankad på alla möjliga spel – men att bära lite gipsskivor och reglar – samt packa dem på ett släp, tja….. han har en del att lära – får ta med honom nu när vi ska bygga hos Anna – han behöver faktiskt byta sitt digitala svärd modell skitstort, med 2400 kills per hit – mot en sketen hammare och lära sig slå i en spik. Projekt Franz goes analog skall startas.

Har kommit till en punkt där det är dags att lansera Kaltenbrunner version 3.0 – detta är egentligen inte något nytt, utan mer en version där jag samlar och optimerar allt jag samlat på mig den sista tiden så det blir en naturlig del av mig. Detta behandlar alla områden, hälsa, livstil, umgänge och kontroll över min person – en del är rent fysisk och en del rent mentalt.

Så, version 3.0 Kaltenbrunner lanseras som Beta – så får vi se hur många buggfixar som behövs innan det är perfekt, för buggar finns alltid – det är inget att vara rädd för, för det finns alltid buggfixar – bara man väljer att skapa lösningar.  En annan sak som sker vid uppgraderingar är att vissa gamla program slutar fungerar – då får de som skrivit de programmen välja – förbättra programmet så det funkar eller sälja sin version till de som inte har valt att uppgradera sig själva ännu – så jävla enkelt är det!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.