Nyhetsidioti i veckan, lycka och middag i afton!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/nyhetsidioti-i-veckan-lycka-och-middag-i-afton/

Hmm…. har nu kommit ifatt lite mer avseende veckans stora händelser – och nyheter. Seriöst, måste man vara lätt imbecill för att få utrymme i media – och måste media verkligen rapportera allt skit de kan hitta – det finns faktiskt riktiga nyheter som sker i vår värld och är av vikt ……. Jag, lovar det finns………… men då måste man kanske öppna sinna tankebanor lite mer………

En av höjdpunkterna i veckan är helt klart den brutala nyheten att det tydligen förekommer fler kvinnor i skolans historieböcker än män – jaha……… och vild panik uppstod i alla leden – herregud, det blev tävling i att ordna denna hysteriska orättvisa – och längst fram på barrikaden stod vår numera största byfåne i svensk politik – allas vår dåre – Gustav Fridolin, ni vet han som skulle fixa skolan på 100 dagar – ja, just han. Nu får skolan vänta lite – ha har nämligen tagit på sig uppgiften att ordna med könsbyte på lite folk i historieböckerna, så utgåvan 2016 – kommer se ut som följer.

  • Fraulein Hitler
  • Madmosiell Napoleon
  • Mrs Washington
  • Mrs Churchill
  • Fru Palme ( inte direkt någon förändring)
  • Samt ett flertal till

Naturligtvis inbillar han sig själv att han skall beredas en upplyst plats i historien – så av lojalitet till sina feministiska vänner, kommer han i protest mot SD – skära av sig sin penis under Almedalveckan ! För det är flest penisutrustade individer som gillar SD .

En annan intressant liten lokaldåre – uppåt landet, en lokalpolitiker inom Centern kom på den briljanta idén till att minska arbetslösheten – helt magiskt korkat!

Jo, om vi lovar de som åer till Syrien för  att strida med IS  – alltså skära halsen av hjälparbetare och andra mysiga sällskapslekar – de ska naturligtvis få jobb och bostad när de kommer tillbaka. Då kan man ta bort dem från statistiken direkt när de åker ( Utlandstjänst) – sen har de ju jobb när de kommer hem.

Detta kan ju skötas av arbetsförmedlingen, de kan ju ordna typ en praktikplats hos IS – så allt går rätt till, och att de får avtalsenlig lön, dvs – sätta på kidnappade unga kvinnor, minst deltaga i en halshuggning i veckan och självklart ha i sitt avtal att de får sina 72 jungfrur när de blir bombade i bitar av stygga väst.

Brilliant kille detta- känner att Centerna är på gång – go idiots go!

Sen hade vi visst ett avvärjt attentatsförsök i Belgien, där – hör och häpna – 2 människor blev ihjälskjutna – och genast kunde man läsa i aftonbladet – ” De bara rusade in och sköt vilt”

Jaha, du väljer att planera ett attentat där du ska döda oskyldiga – sen blir ni sura när polisen kommer på er och skjuter er till döds i en skottväxling – då kommer era polare och gnäller – seriöst, vill ni inte bli skjutna – välj ett annat jobb – risken att bli dödad när du är terrorist är tack och lov överhängande – Keep up the good work Belgium – !

Nej, nu skiter vi nyheter – för nu ska jag ge en Entrecote lite kärlek – som skall servas i afton i symfoni med blandssvamp, bönor och önskemålet klyftpotatis! Malin kommer och äter med oss ikväll – ska bli så trevligt – mycket fniss!  Det är lycka – en underbar kvinna som älskar mig och underbara vänner som ger glädje – inte mycket mer man behöver i livet faktiskt – slott eller koja – seriöst, är det inte det man fyller livet med som är det viktiga – inte var det utspelar sig!

Så, alla ni där ute  – ha det underbart, krama någon och njut av att ni har någon som ni kan krama!

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.