Några dagar på Helgedal – överlevt barnkalas och haft middagsgäst!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/nagra-dagar-pa-helgedal-overlevt-barnkalas-och-haft-middagsgast/

Så, ytterligare steg i mitt nya liv har nu tagits – och det känns så härligt. Har varit som det heter på svenska numera barnfri denna vecka – ett ord som vi kan ägna en hel blogg åt senare – men så heter det ( tar gärna emot bättre ord) – Så från Tisdags har jag haft min haft min dygnsvila på Helgedal – hos Anna, med hennes underbara ungar. Det är häftigt att få ta del av detta – för det är ju naturligtvis inte som vanligt, det är nytt och spännande, och härligt. Ni vet allt det där vanliga man gör i ett förhållande lagar mat, går ut med sopor och fixar allt annat. Dessutom planerade vi lite på ett projekt i Anna´s hus, där finns ett ännu ej inrett rum som skall fixas nu. I stan ( hos mig) har vi ordnat så alla kan vara där samtidigt, med mina terrorister blir vi 7 st – så det gäller att vi även ordnar ett logement här hos Anna, för vi vill ju kunna träffas alla oxå – .För vem vill inte umgås med lite obstinata tonåringar, spelgalna barn och annat som händer när man skapar en grupp av denna storleken – fräckt ! Här snackar vi organisationsutveckling på hög nivå – att få ihop dessa kulturer och regelverk! Älskar denna utmaning!

Ja, så tänker vi för det känns så – det känns så härlig – för vi är sådär fjantigt kära i varandra och så naturligt enkla i vår relation – inga konstigheter – utan bara en öppen och härlig kommunikation – och som sagt löjligt mycket kärlek – närhet och ömhet.

Men att flytta in en vecka nästan och se hur allt funkar med allt det vardagliga – ja, det kan ju påverka saker – och det gjorde det- så underbart härligt, vi har haft det hur trevligt som helst.

I fredags var det dags för Annas lilla tös att ha kalas, och jag hade blivit kommenderad till att bidraga med trams, bus och andra för mig helt naturliga beteenden. Vid 18 tiden ramlade det in en hög med små välklädda barn av båda modellerna, dvs pojkar och flickor! Genast fick jag rollen som förste paketbärare, Emilia kommenderade mig med fast hand – så det var bara lyda.

Dessvärre kunde jag inte hålla reda på alla namnen – så jag gjorde det enkelt, jag hittade på egna efter hand, vilket skapade enorma protester – förstod inte – vad är det för fel på namnen Bengt och Lisa – ? Men, efter busat med alla dessa ett par timmar så var man rätt slut i kroppen, kan vara ett alternativ till träning – men hur kul som helst.  Jag fick godkänt efteråt – av chefen, Emilia – så allt var frid och fröjd!

Lördagen gick till återskapa allmän ordning och sedan laga lite mat – Malin kom och åt med oss – rätt kul för lite typ första gästen så där enskilt och för mig första bjudning i Anna´s hus – hur skulle detta kännas. Det blev en avslappnad och härlig kväll – vi bara va! Vi  bubblade om det mesta mellan himmel & Jord, Elsa – dvs Malins 11 åriga Chiuaua  blev hyfsat kompis med husets Lady, som är 1,5 år – samma storlek – så tillsammans vägde väl som ett par mjölkpaket! Lady har förresten adopterat mitt knä – gillar ligga där! Jag gillar bara stora hundar, jag gillar bara stora hundar, jag gillar bara stora hundar – jag gillar Lady -FAN!

Satt där i skenet av massa levande ljus, med kvinnan som jag älskar och en mycket kär vän – det kändes så härligt, jag mår så där underbart nu -helt underbart!

Lite frukost idag – blir ofta Ägg & Bacon när jag är närvarande på helger- har blivit min grej enligt kidsen  – och inget att klaga på – gillar detta själv!

Lite middag hos mina föräldrar och nu söndagskväll – med alla förberedelser inför arbetsveckan – och denna vecka har jag ju sällskap av de bästa – mina goa grabbar! Ska bli nice – extra tyskaplugg med den store står på schemat – Jeep Franz, Mamma har informerat!

Jag gillar mitt liv, för jag tillåter mig leva mitt liv och inte låta andra styra det – det är häftigt!  Jag äger mitt liv – och utmanar det hela tiden!

Tack & Förlåt

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.