Motion, One Direction och lammstek med kärlek i massor!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/motion-one-direction-och-lammstek-med-karlek-i-massor/

Lördag, en tom dag i kalendern – eller rättare sagt inga planer gjorda i större utsträckning – efter vilat kroppen ett par timmar, vilat och vilat – men sovit lite så blev det ett möte med gympaskorna och mys ner i Tivoliparken.  Hur nu exakt en lätt snorig, svettig samt frustande medelålders man kan vara. Typ inte inte speciellt mysig, men det var skönt som fan – sträcka ut de muskler som dragit ihop sig inte olikt armarna på en T-Rex, ruskigt små. 

Därefter blev det inspirations shopping på Lidl, fan de har bra grejor – hittat en lammstek – lite större än Lambireklamen – men perfekt, den myser nu med diverse örter inkörda i sig, vitlök mm – på spisen står en sås, hittade underbar torkad svamp i Anna´s kök – så lite blåmögelost får hedra Karl-Johan idag – Till detta blir det Hasselbackspotatis – så man får väl kuta en par km i morgon igen – men livet ska vara underbart!

Har även varit på jakt efter en Kalender, inte vilken som helst utan en kalender med One Direction – ni vet det där Pojkbandet – Nej, det visste inte jag heller – men har en expert i min närhet som vet allt, ålder, antal skäggstrån, skostorlek, tatueringar – lite läskigt, undrar om hon inte har DNA-prover på dem oxå – men är impad att man kan lära sig så mycket om dem – så bara lyfta på hatten – alltså för Alexandra – inte One direction – är mer Nickelback, Robbie Williams själv, men de är ju skitgamla enligt henne!

Nej, nu blir det en Störtbeker, 0 % och fortsättning med kärlek till mitt lilla lamm i ugnen – för även små döda lamm behöver kärlek för smaka gott!

Tack & Förlåt!

P.S – snart en vecka utan cigg oxå, retar säkert någon – ha det Fuckers ! D.S

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.