Mellodax, bra pass idag och intressant beteende man råkar ut för i bland!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/mellodax-bra-pass-idag-och-intressant-beteende-man-rakar-ut-for-i-bland/

Så, efter en god natts sömn, ett lite experiment till frukost – äggmuffins med olika fyllningar – blev succé. Lämnade av den yngre av sönerna på Friskis medan jag och Franz drog till Swetec. Tanken var att köra lite mer teknik så det blev lättare nästa TRX-pass. Men det blev inte så – inte alls……….

Det blev ett Tabata pass – Dagge hade gjort en bana till passet innan och vi testade den – 6 repitioner  –  rätt kul övningar som kändes  – rätt slut efter det – men härligt.

Bara in i bilen – hem och duscha – en snabb sväng på stan, sprang på radarparet Malin och Johanna – så det blev en fika på Wayne´s – behövde fylla på – sjukt goda smoothies har de. Alltid kul med att springa på folk som man egentligen känner – men som av olika pucklade anledningar låtsas att de inte ser en – och inte hälsar – jösses, men det skiter jag faktiskt i – men intressant att det finns vuxna människor som är kvar i sandlådan – låt dem vara där.

Sen blev det middag hos föräldrarna – hela klanen var där – och älskar se min bror hunsad – njuter 🙂

Nu har tydligen Mello premiär i kväll – så de närmsta veckorna kommer vi utsättas för denna skiten – ja, det är skit – för så är det bara – pisstradigt, och meningslöst – så är det bara – men tydligen är detta en normalitet numera och vi är troligen hjärntvättad till den punkt då vi uppskattar detta – tydligen håller Sade på att bryta ihop – och det är som vanligt panik inför premiären – och troligen kommer det skrikas om att det inte gick att rösta heller – och diskuteras fusk – mm, allt för att få rubriker till detta jävla banjospelande spektaklet.

Hade egentligen tänkt kuppa och ställa upp – herregud är ju skäggig – så bara på med en klänning – Ber gör låten – på scenen har vi ett stort jävla hamsterhjul där vi har 7 dvärgar som springer runt – och ett par svarta svanar som flyger runt över publiken – skiter på dem naturligtvis – sen är det klart – jag vinner skiten i hård kamp med Pontare och Marcolio !

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.