Lunch med världens vackraste Kvinna, full rulle på jobbet och religion är töntigt om man tar det för allvarligt!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/lunch-med-varldens-vackraste-kvinna-full-rulle-pa-jobbet-och-religion-ar-tontigt-om-man-tar-det-for-allvarligt/

Vilken dag, jag var på lunchdate idag med enligt mig världens vackraste kvinna – helt fantastiskt. Klev ut idag vid lunch och där stod en bil för att hämta upp mig, i bilen sitter denna skönhet som jag skall äta lunch med – ni vet när man blir stum av blyghet och torr i munnen för man inte vet vad man skall säga. Hon visar sitt underbara leende som får hjärtat att slå piruetter – sitter där som en fånig tonåring och bara njuter.

Väl uppe i restaurangen – tur där fanns sjukhuspersonal – för hennes skönhet orsakade minst ett par nackskador på herrarna i lokalen, som höll på tappa glas och tallrikar – gissa min stolthet med denna kvinna i mitt sällskap – inte utan man kände sig som en vinnare. Under lunchen pratade vi om massor och skrattade – så härligt med vackra och smarta kvinnor – det är sexigt – verkligen sexigt. Lunchtimmen bara försvann – så fort alldeles för fort!

Väl tillbaka på jobbet var det enkelt att ha ett underbart humör efter det – vem hade inte haft det. Tack Älskling för lunch idag – får vi snart göra om – underbart! Puss! Älskar dig !

Det märks på jobbet att folk är tillbaka igen – massa rörelse och fart – telefonen ringer i ett och kunderna är på hugget – vi kommer ha ett magiskt 2015 – så fräckt. Konsult Kronberg är i full gång och rekryterar.

Har funderat lite på det där med religion, inte så konstigt när man nyligen tog livet av ett gäng oskyldiga i Profetens namn – seriöst. Det hela strider ju mot Koranen mm – För enligt Koranen får man tydligen inte avbilda Profeten – men det måste ju bara gälla Muslimer? Så om jag som inte är muslim ritar av Profeten så kan jag ju inte bryta mot koranen för jag är ju inte Muslim? eller ……. Funkar det så är det ju fel……. för då måste ju alla följa alla religioner – inte ateister – de slipper. Så om det är så kan det bli rörigt, ska vi ha alla hattarna på oss, blir konstigt – får vi äta gris eller inte – kanske måste alla äta gris – och det blir ju inte något jobb ordnat – olika helgdagar – ska de gälla för alla – rörigt som fan blir det!

Men lite allvar, jag skiter i om man är religiös – för det är upp till var och en, jag jämför religion lite med en Penis – så länge du håller den för dig själv – helt ok, men när du plockar ut den och kör upp den i mitt ansikte då tycker jag inte det är kul!

Nu tror jag inte man kan säga att alla religiösa är dårar – de flesta är helt vanliga trevliga människor som säker t är mer  förbannade än ateister på de som hittar på skit i deras religions namn – lite som fotbollssupportrar – de gillar nog inte heller idioterna som sabbar matcher – de skäms!

Men, en sak är jätteviktigt – det är att ingen religion någonsin får rätt att förbjuda vad vi ritar eller skriver – för det är fan inte ok, seriöst – det fanns knappt pennor när dessa sagoböcker uppfanns. Så vill ni rita av Buddha, Profeten, Jesus , Gud , Jultomten eller Hulken – gör det för det är ok. Sedan vill jag inte höra att de fick skylla sig själva för de utsatte sig för risken – för det skall de hedras för, för det skall inte vara en risk att rita av en skäggig Gubbe som inte finns längre. Dessutom vet ju ingen hur han såg ut- eftersom han inte fick avbildas!

Nix, nu ska jag rita en bild på Jesus på ett raveparty med Profeten i baren käkandes Revben och med en hund i koppel 😉 Får se om jag kan få med Påven oxå!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.