Livet ska levas, bra träning och vad är viktigt i livet!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/livet-ska-levas-bra-traning-och-vad-ar-viktigt-i-livet/

Tisdag, återigen en tisdag där vi vann mot tisdagsdemonen – den finns inte längre, den har gömt sig under en sten – och kan stanna där. Ja, mycket på jobbet – men det är inte något nytt – lever i stadie där saker kan förändras på ett par timmar – ompriororiteringor – ny givar – nya projekt – nya influenser – bara go for it! 

Börjar finna en underbar rutin i mitt liv – ett slags inre lugn, hittar hela tiden bitar som faller på plats, och kan helt klart se vad pusslet föreställer nu. Funderat mycket det senaste halvåret på vad som är viktigt i livet – och vad som är värt att kämpa för.

Är det att ha en den snyggaste selfie på FB, oftast tagen på krogen med ca  2.1 promille – lätt röd om kinderna och glansiga ögon – men apsnygg, eller ! Är det att lägga upp bilder på allt man hinner med – vilket man inte gör för man är aptrött efter jobbet – eller vad – vad är viktigt. Jag älskar lägga upp grejor – är inte egentligen bättre, men försöker hålla ner det.

För mig har det blivit mycket enklare – jag uppskattar enkla saker ( ok, har ni en Ferrari över – så kan jag offra mig) – men jag uppskattar mina pass på gymmet – att tillbringa tid med de jag älskar – och varje dag försöka vara en bättre version av mig – vilket går sisådär – för även jag har dåliga dagar.

Att säga vad man tycker och skita i om alla inte gillar det – men ändå lyssna på andra – för varje dag kan vara lärorik, om du väljer att tro det.  Att få sitta på kvällen med min dagbok – för det ju vad detta egentligen är – en dagbok. Har gått tillbaka ibland för se hur saker har ändrats, utvecklats – samt avvecklats.

Livet skall levas – inte planeras – för du vet inte vad som händer runt hörnet. Nu menar jag inte att man inte skall ha någon som helst struktur och skita i pensionsspara – utan mer att ta vara på tillfällena som ges – att säga något snällt, att krama någon och pussa på sin älskling – släck inte livet innan det behövs – det fixar döden tids nog.

Just nu mår jag sådär extra underbart – har precis tränat ett hårt pass, min son var med och sen lagat lite mat som blev uppskattad – en härlig dusch och snart lite te med tända ljus – en stunds diskussion och reflektioner med Anna, som har givit mig så mycket extra mening med livet – en underbar känsla av att känna sig speciell och viktig för någon som betyder så mycket – underbart – helt jävla underbart.  Sen är hon ju grymt snygg också – hysteriskt snygg.

Nu får ni ha en ruskigt skön tisdagskväll och njut av det enkla varje dag istället för plågas i väntan på det ni kanske aldrig finner – det perfekta tillfället – utan gör varje tillfälle så perfekt det bara går!

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.