Livet är är den tuffaste utmaningen – och den jag älskar mest!

http://www.lyxkrasch.se/januari-2015/livet-ar-ar-den-tuffaste-utmaningen-och-den-jag-alskar-mest/

Livet är ett jäkligt fräckt äventyr – ja, ett äventyr – nu snackar jag inte som exempelvis Robinsson eller andra töntiga dokusåpor – nu pratar vi den riktiga utmaningen – att våga leva. Att verkligen våga leva för fullt – för det krävs mod till att leva, på riktigt. Du tänker säkert, men det gör ju alla – lever alltså…… NEJ, nu ska vi inte blanda ihop saker!!! 

Att du andas och kan pinka för egen maskin innebär inte att du lever, det innebär att dina fysiska system fungerar och du inte är dödförklarad – men att leva innebär att man kopplar in känslor, urtida funktioner som vi har förträngt, instinkter och låta dessa system samarbeta med din superdator som du har fått – din hjärna. Ja, tänker du….. men det gör jag ju! – Kanske, kanske inte – för många väljer att låta sin liv styras utifrån inlärda saker som de aldrig har vågat ifrågasätta – lite med tesen – så har det alltid varit, trots att i vissa lägen skriker alla övriga datakällor – instinkt, känsla och intryck helt andra saker – men det skiter vi i – för i Aftonbladet plus har det ju stått att …………….. Idiot!

Våga ifråga sätt dig själv, utgå inte för att du har sanningen och du vet vad som är bäst för dig – testa dessa teser ibland – och låt andra system styra dessa tester. Ja, du kan få jobbiga svar- men är det jobbigt att du får reda på att du behöver ändra dig för må bra…….. är inte det egentligen underbart!

Försök vänd på frågor – till att sträva efter positiva svar – fråga inte hur det var på jobbet – för då kräker alla av sig om det som var dåligt – ! Fråga vad som var roligt i dag på jobbet, och få en positiv känsla direkt! Vi glömmer ofta de bra grejorna – för det dåliga fastnar bättre! – Sen är det ju bra att må dåligt, för då kan andra lida med dig – för fan, kan vi inte börja glädjas med varandra – låter roligare tycker jag.

Jag har massor att klaga på om jag vill, – eller så tittar jag på det som är bra – och låter det ladda mitt sinne – så kommer det skapa mer positivt tänkande !

Denna veckan har jag haft en underbar kund som vill utöka sitt samarbete, skickat ett par offerter på kul jobb, pratat med intressanta människor och lärt mig massor.

Jag har ätit Lunch med underbara människor, ätit kvällsmat med trevliga människor, träffat mina föräldrar. Kunnat spendera tid med min kvinna, min underbara älskling – som bara ger mig så mycket positivt. Har fått massa kreativ input på saker – så mycket så hjärnan är snart full för denna vecka – men detta placeras nu in på platser så jag kan fylla på med mer.

Tänker jag på detta sättet – laddar jag mig själv positivt – och kanske smittar det. Ja, jag är positiv trots smärta i foten, trots jag ramlade på cykeln, trots alla jag inte hunnit få tag i denna veckan mm – för vad hjälper det att tänka så.

Så,  sluta tänk på fel saker – gläd dig varje dag istället för allt underbart – så ska du se att det kommer mer glädje – för tro mig det smittar lika bra som bitterhet – men är roligare!

Nu laddar vi för en mysig fredagskväll och bara njuta – så – ni där ute -Njut för fulla muggar – för en dag är det slut, och jag tänker fan inte ligga med tanken- Jag ångrar att jag inte gjorde …………. – Fucking – Bara gör det! Älska, njut och ge kärlek!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.